[vand] Eleroane, Bare, Praguri, Prelungiri

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
Mihai R
EVO I

Mesaj de Mihai R » Lun Mai 17, 2010 9:27 pm

Nu ai cum sa nu fii multumit.

Doar daca piesa nu corespunde cu ce ai comandat primesti banii inapoi. In rest, TOATE piesele facute dupa cele OEM, arata ca cele OEM.

Daca te intereseaza un eleron de Lancer 10 sau ornamentele de pe bara, le comand eu si iti trimit poze cu ele nevopsite sa iti faci idee daca asta iti doresti. Iti pot trimite alte poze cu ce a mai zabovit pe la mine daca imi dai un mail pe privat.

LE: nu aduc porcarii (am renuntat la un furnizor pentru ca nu prea finisa piesele, desi la ochi pareau super ok), si NU dau tepe.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Mai 17, 2010 9:43 pm

Ok ! Am sa revin probabil cu o comanda pentru un eleron ( " tip buza " ) ca acesta : http://accesorii.mitsubishi-motors.ro/a ... 434-1.html

Mihai R
EVO I

Mesaj de Mihai R » Lun Mai 17, 2010 9:52 pm

OK, cum doresti.

Nu te-ar totusi unul tip GTS? Nu este foarte mare, este mai mic decat cel de EVO, si incerc sa-ti obtin un pret bun daca reusesc sa cuplez cu alte comenzi.

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Mar Mai 18, 2010 12:23 pm

Salut Mihai R!
Eleronul pentru Mitsubishi Lancer EVO X va veni nevopsit sau exista si optiunea de a comanda in culoarea A39?
Pe site-ul partenerului tau modelul a e la fel ca modelul b ! Pe mine me intereseaza modelul postat de tine nu cel prezentat de ei pe site-ul lor.
Multumesc
Fişiere ataşate
MitsubishiLancerXEVO10spoilerd.jpg
MitsubishiLancerXEVO10spoilerd.jpg (261.11 KiB) Vizualizat de 2303 ori

Mihai R
EVO I

Mesaj de Mihai R » Mar Mai 18, 2010 2:17 pm

Salutare!

Pe site-ul lor nu este oferta completa. In maxim 2 saptamani vor schimba interfata cu produsele si vor fi afisate toate.

Exista si varianta de eleron de EVO X si costa 600lei deoarece intra o cantitate mai maricica de material. Toate piesele vin nevopsite. Daca esti interesat, as putea discuta cu vopsitorul unde am facut cateva piese, aici langa Bucuresti. Are cuptor si tot ce trebuie, are paletar SPECIAL de Ford si VW/Seat/Audi/Skoda. Pana acum am fost FOARTE multumit de cum le-a vopsit, doar ca e si putin mai scump. Culoarea si perla a nimerit-o absolut de fiecare data, chiar daca i-am dat doar codul culorii fara sa mai vada si masina. Pe eleroane imi ia in general 200lei/element. Acum incerc sa negociez pret mai mic deoarece mi se pare scump chiar daca lucreaza foarte bine.

Iata cateva imagini cu eleronul de EVO 10. Daca te intereseaza, poti adopta si varianta celui de GTS care e putin mai mic, asta daca iti place forma.

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Mie Mai 19, 2010 8:52 pm

Fix asta este !
600 ron?
cat dureaza transportul?
Modelul OEM e demontabil astfel carapacea pot sa o vopsesc / infoliez cum vreau eu .
Aste e la fel? Garantat il cumpar daca am siguranta ca e ceea ce caut !
Multumesc!

Mihai R
EVO I

Mesaj de Mihai R » Mie Mai 19, 2010 10:17 pm

Salutare. Nu cred ca este demontabil. Am intrebat acum dar sigur imi vor spune ca nu este. Daca mai esti inca interesat in eventualitatea in care nu este demontabil, da-mi un PM sa recalculez pretul in functie de cat mai este euro, si sa vad daca atat iese cu transportul in RO sau mai scade o idee.

O seara buna!

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Joi Mai 20, 2010 5:16 pm

Ok!
Inca un detaliu foarte important pentru mine : materialul din care e facut este ABS sau fibra de sticla?
Tinand cont de dimensiuni e gol sau plin pe dinauntru?
Nu-mi lua in nume de rau intrebarile dar la ce forte / calduri / geruri va fi supus trebuie sa stiu ce-i de facut altfel o sa-mi ajunga pozele peste vreo 2 ani la sectiunea chiciuri !

REVIN! Toate sunt fibra (scrie la inceputul topicului)
rugaminte mare : O poza a talpilor ar fi super !!! (Ma tem sa nu patesc ce a patit un coleg de pe forum daca talpa nu e suficient de bine facuta ! )

Mihai R
EVO I

Mesaj de Mihai R » Joi Mai 20, 2010 6:02 pm

Am sa cer poze ceva mai mari si ti le voi trimite.

O seara buna!

oly_ro
EVO I

Mesaj de oly_ro » Vin Mai 21, 2010 12:52 am

Salut m-ar interesa si pe mine tipul asta de eleron......daca il mai ai daca nu cat dureaza ......defapt ai si PM ) Ideea e ca vreau sa-l pun e lancer classic 2007.....oare merge ?
Fişiere ataşate
Lancerspoilera.jpg
Lancerspoilera.jpg (281.63 KiB) Vizualizat de 2284 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”