Comand Piese Pentru Mitsubishi
QUOTE (VooN @ Oct 5 2011, 07:11 AM) Imi este indiferent, nu e graba - unde iese mai ieftin
Am scris la seller sa vad daca are pe stoc pt ca eu am asteptat dupa alea care le-am adus eu si 2- 3 luni pt ca la EVO MS era stoc 0 si erau back on order( in urma cu productia). De aceea nu am mai dat nici un semn. Am scris ieri si la alti selleri de unde am luat sa vedem ce zic. CUm am un raspuns iti las scris( si cu un pret final).
Mersi frumos de intelegere!
Salut Marty!
Nu stiu cat sa zic exact! 8- 10 $ e ok transportul?!
Am scris la seller sa vad daca are pe stoc pt ca eu am asteptat dupa alea care le-am adus eu si 2- 3 luni pt ca la EVO MS era stoc 0 si erau back on order( in urma cu productia). De aceea nu am mai dat nici un semn. Am scris ieri si la alti selleri de unde am luat sa vedem ce zic. CUm am un raspuns iti las scris( si cu un pret final).
Mersi frumos de intelegere!
Salut Marty!
Nu stiu cat sa zic exact! 8- 10 $ e ok transportul?!
Salut,
Cred ca am gasit ce ma intereseaza. Te rog sa imi zici cat face transportul.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MITSUBIS ... de79f#shId
Cred ca am gasit ce ma intereseaza. Te rog sa imi zici cat face transportul.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MITSUBIS ... de79f#shId
Salutare!
Vreau sa clarific o chestie. Noi aducem produse in schimbul unei sume de bani. ( transport, card, comisioane..)
Cu Marty a fost o chesti de exceptie pt ca e f micuta chestia aia si mai ales ca luase din greseala fara a vedea ca de fapt sellerul nu livreaza in Rom. Si pt produsul ala oricum nu stiam cat sa ii cer in plus.....
Pt pragurile alea pretul final al lor pana la mine in Buc este de 224$( in pretul asta intra - Pay pal, transport , comisioane ..)
mersi fr de intelegere!
O zi placuta!
Vreau sa clarific o chestie. Noi aducem produse in schimbul unei sume de bani. ( transport, card, comisioane..)
Cu Marty a fost o chesti de exceptie pt ca e f micuta chestia aia si mai ales ca luase din greseala fara a vedea ca de fapt sellerul nu livreaza in Rom. Si pt produsul ala oricum nu stiam cat sa ii cer in plus.....
Pt pragurile alea pretul final al lor pana la mine in Buc este de 224$( in pretul asta intra - Pay pal, transport , comisioane ..)
mersi fr de intelegere!
O zi placuta!
QUOTE (magnex265 @ Oct 4 2011, 08:05 PM) Salutare!
Eu am mai adus vre-o doua kituri din acelea. Unul cu livrare un Romania( cam 2- 3 saptamani) dar care a intrat in vama( nu prea cum ai cum sa eviti) si un kit livrat in US si apoi spre mine!( 4- 5 sapt de la data plecarii de acolo)
Tu cum vrei sa ajunga aici direct sau prin US??
Buna dimineata!
Kitul acela ajuns direct in Romania ajunge 480$
Livrat in US si apoi la mine ajunge pret final 420$.
Scuze pt intarziere !
Week end placut!
Eu am mai adus vre-o doua kituri din acelea. Unul cu livrare un Romania( cam 2- 3 saptamani) dar care a intrat in vama( nu prea cum ai cum sa eviti) si un kit livrat in US si apoi spre mine!( 4- 5 sapt de la data plecarii de acolo)
Tu cum vrei sa ajunga aici direct sau prin US??
Buna dimineata!
Kitul acela ajuns direct in Romania ajunge 480$
Livrat in US si apoi la mine ajunge pret final 420$.
Scuze pt intarziere !
Week end placut!