Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Sep 11, 2008 8:16 am

Salut!

zimbet - In catalog nu-mi apar modele diferite pentru roata lata / ingusta. Prin urmare, cred ca portbagajul nu-si schimba forma, desi e putin mai sus. Sa inteleg ca toate celelalte masini la care am dat tavita erau cu rezerva ingusta? Sau toate au rezerva lata? :shock:
Voi compara tavita cu poza pe care ai postat-o. Cred ca ar fi mai simplu sa-mi trimiti un numar de telefon ca sa te pot suna daca am intrebari.
In legatura cu subwoofer-ul, chiar daca-l pui dup-aia, tot nu schimbi forma peretilor/podelei portbagajului. La echiparea de fabrica, subwoofer-ul e incorporat in peretele din stanga, asa ca podeaua portbagajului are alta forma.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Joi Sep 11, 2008 2:34 pm

Salut, Mircea. C?nd definitivezi problema cu pre?urile, d? de veste. ?tiu c? de c?teva luni bune e?ti ?n tratative, sper s? reu?e?ti odat? ?i-odat

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Vin Sep 12, 2008 2:58 pm

[font=Arial:a03efa8cc9] [/font:a03efa8cc9]
Servus Mircea!Am primit tavita pt.portbagaj,calitate f.f.buna a produsului si a serviciilor.Mai multi colegi sunt interesati,pentru Skoda Octavia ai tavita pe stoc?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Lun Sep 15, 2008 11:04 am

Salut!

Raven - Iti multumesc pentru intelegere. Sigur ca voi posta informatii si poze, imediat ce reusesc sa aduc presuri de cauciuc.

adrian lancer - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si, de asemenea, pentru ca ne-ai recomandat si colegilor tai!
Da, am pe stoc pentru toate modelele Octavia ( I, II, hatchback, combi). Iti stau la dispozitie si pe mai departe.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Vin Sep 19, 2008 1:31 pm

Mai are rost sa asteptam pentru aparatori de noroi pentru Lancer 2008? Ai spus acum cateva luni ca este posibil sa aduci.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Dum Sep 21, 2008 3:07 pm

Salut!

goangaus - Scuze, da' nu gasesc nici un producator de sorturi pentru noroi care sa fie si serios in livrari, si sa aiba produse pentru care eu sa pot baga mana-n foc. Caut in continuare, dar nu este stilul meu sa aduc ceva de vanzare doar ca sa am ca sortiment si sa ma fac de rusine dup-aia...
In 2-3 saptamani vor veni presurile de interior. Si vor fi relativ ieftine, dar calitate... super! :-D

Multumesc,
Mircea

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Sep 29, 2008 1:08 pm

Vreau sa-mi faci un pret pentru Lancer X 2008 (cu portbagaju straniu) + Mercedes Benz S CDI 320 din 2004...
Nu am mai reusit sa ma intalnesc cu baiatu cu Lancer din Bucuresti...

Pret cu transport... Poti sa-mi dai si pe privat... :wink: Astep! :-D

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Sep 29, 2008 9:43 pm

The mircea
" In 2-3 saptamani vor veni presurile de interior. Si vor fi relativ ieftine, dar calitate... super! "

Salut Mircea !

Astept cu nerabdare sa vad presurile . Daca vei reusi si cu aparatorile de noroi va fi foarte bine .

Hai ca mai astept 2 saptamani pentru covorase , dar cu aparatorile nu cred . Deja a venit timpul ala urat ...
Am un prieten care si-a pus aparatori si arata super . Sunt universale .
Nu am apucat sa discut multe despre ele dar ma interesez si eventual pun poze si afisez preturi .

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mar Sep 30, 2008 9:45 am

Salut!

zimbet - Si Lancer -ul, si S-ul sunt 145 ron ; transport gratuit si inca 8 ron/buc reducere daca le pun ambele intr-un singur colet. Chestia e ca pentru Merc n-am pe stoc, ca-s putine prin tara. Pot sa aduc in vreo doua saptamani, daca doresti.

BUGHY - pentru aparatori de noroi, te rog citeste raspunsul pe care i l-am dat lui goangaus cu 2-3 posturi mai sus. Imi pare rau! :-(
Presurile sunt pe teava!

Multumesc,
Mircea
0722.259258

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mar Sep 30, 2008 11:33 am

Bughy baga preturi si poze, sunt interesat de aparatori. Mi-as fi luat Rally Armor dar sunt foarte scumpe si sunt din state, deci taxe cat cuprinde.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”