Sablare Profesionala Si Powdercoating (vopsire Electrostatica) - Jante, Etrieri, Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Joi Aug 23, 2012 10:12 pm

Jante 18" Alfa Romeo Powdercoating Gunmetal (8 photos)

Jantele au ajuns la noi foarte corodate si cu vopseaua exfoliata. Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare iar la final culoarea aleasa a fost gunmetal aplicata evident tot electrostatic.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Joi Aug 30, 2012 5:17 pm

Jante ajunse la noi vopsite la pistol acum 6 luni !

Departe de noi sa facem o reclama negativa unei firme concurente, de aceea nu ii vom da numele aici, dar am ales sa postam acest film deoarece incercam sa educam clientul roman in privinta diferentelor intre procesele de vopsire ale jantelor.

Vopsite prin metoda clasica "la pistol", chiar si pregatite bine inainte cum sunt si cele de fata, chiar si ferite de lovituri, eventual tot se vor exfolia din cauza agentilor externi.
Vopseaua lichida nu este conceputa sa reziste pe jante, solutia este doar provizorie chiar daca finisarea initiala este buna.

Vopseaua pudra electrostatica folosita de noi (powdercoat) este ideala pentru vopsirea jantelor auto, nu implica chit auto, nu implica solventi, este de 12 ori mai rezistenta la actiuni mecanice decat vopseaua lichida si bineinteles imuna la agenti externi, fie ei naturali sau chimici.
Acest procedeu de vopsire electrostatica (powdercoating) este cel folosit si de producatorii de renume de jante auto (O.Z., BORBET, BBS, RONAL, SPEEDLINE, etc)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/GTu8mBLQewM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de fueller electrostatic pentru nivelare, culoarea argintiu cu perla in soare iar la final un strat de lac electrostatic pentru protectie si stralucire maxima.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Vin Sep 07, 2012 8:43 pm

Jante 17" OPC Powdercoating Argintiu Perlat (6 photos)

Jantele au ajuns la noi foarte corodate din cauza depozitarii improprii. Au fost sablate intensiv, aplicat un substrat electrostatic pentru nivelare. Culoarea aleasa a fost argintiu perlat finalizat cu un strat final de lac electrostatic.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Mie Sep 12, 2012 5:42 pm

Jante 20" Mercedes CLS Powdercoating Argintiu Perlat (6 photos)

Jantele au ajuns la noi in cutie, direct de la reprezentanta. Au fost sablate fin, aplicat pudra argintiu perlat cu flakes-uri metalice in soare iar la final un strat de lac electrostatic pentru stralucire si protectie maxima

Jante 16" Ford Powdercoating Argintiu Perlat (5 photos)

Jantele au ajuns la noi intr-o stare foarte proasta, cu mai multe straturi de vopsea. Au fost sablate intesiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare, aplicat pudra argintiu perlat cu flakes-uri metalice in soare iar la final un strat de lac electrostatic pentru stralucire si protectie maxima

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Joi Sep 20, 2012 5:51 pm

Jante 15" VW Powdercoating Carbon / Grafit Perlat

Jantele au ajuns la noi intr-o stare avansata coroziune. Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare iar la final culoarea aleasa a fost carbon / grafit perlat mat aplicata evident electrostatic pentru rezistenta maxima in timp.

Jante 16" Tabla Powdercoating Negru Mat

Jantele au fost sablate intensiv, aplicat un strat anitcoroziv electrostatic iar culoarea aleasa a fost negru mat. Totul este facut electrostatic pentru o rezistenta maxima in timp.

Jante 15" ATS Powdercoating Negru Lucios

Jantele au fost sablate intensiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare. Culoarea aleasa a fost negru lucios aplicata evident tot electrostatic pentru rezistenta maxima in timp.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Sâm Sep 29, 2012 2:07 pm

Jante 17" ENKEI Mitsubishi EVO IX Powdercoating Carbon / Grafit (7 photos)
Jantele au ajuns la noi in stare foarte buna, de aceea au fost sablate fin, aplicat un strat de nivelare electrostatic, aplicata culoarea grafit / carbon perlat cu flakes-uri stralucitoare in soare.

Jante 20" PORSCHE Powdercoating Argintiu OEM (7 photos)
Jantele au ajuns la noi in stare foarte buna, de aceea au fost sablate fin, aplicat un strat de nivelare electrostatic, aplicata culoarea argintiu OEM iar la final un strat de lac electrostatic.

Jante 18" ALFA ROMEO Powdercoating Argintiu Perlat (5 photos)
Jantele au ajuns la noi intr-o stare foarte proasta fiind foarte corodate. Au fost sablate intesiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare, aplicat pudra argintiu perlat cu flakes-uri metalice in soare iar la final un strat de lac electrostatic pentru stralucire si protectie maxima

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Sâm Oct 06, 2012 11:29 am

Jante 15" BBS RS Powdercoating Subaru Gold
Jante 15" DODGE Powdercoating Gunmetal
Jante 16" OFF-ROAD Powdercoating Argintiu Perlat
Jante 15" Powdercoating Apple Granny Smith ( mai multe culori speciale http://www.powderbuythepound.com/Temp._ ... ed_Powders )
Jante 18" AMG Powdercoating Argintiu OEM

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Lun Oct 15, 2012 4:12 pm

Jante 16" OFF ROAD Powdercoating Carbon / Grafit Perlat
Jante 17" AUDI Powdercoating Argintiu Perlat
Jante 18" ARCASTING Powdercoating Gunmetal
Jante Tabla 16" Powdercoating Negru Lucios
Jante 15" Powdercoating Sunset Orange
Jante Tabla 16" Powdercoating Gunmetal
Jante Tabla 15" Powdercoating Grafit / Carbon Perlat
Jante 19" BMW Powdercoating Carbon / Grafit Perlat
Jante 15" Tabla Powdercoating Argintiu Perlat
Jante 19" JADE-R Powdercoating Flat Black / Negru Mat
Jante 20" BMW Powdercoating Argintiu OEM

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Oct 22, 2012 8:53 pm

Buna seara . In viitorul imediat apropiat , adica 10 - 15 zile , as vrea sa vopsesc la dvs un set de jante de 16'' originale Mitsubishi Lancer plus etrierii .

Intrebarea mea este cat costa la momentul actual cele doua operatiuni , si cam cat ar dura ? Mentionez ca sunt din Galati , si nu stiu daca pot sa las masina la dvs o zi . Ce optiuni sunt ?

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Lun Oct 22, 2012 8:59 pm

daca nu o puteti lasa 2-3 zile nu prea sunt optiuni.

jante 16" 450 lei / set
etrieri fata + spate + suporti 300/lei

preturile nu includ manopera de demontare / montare (in jur 150 lei pentru jante jantat / dejantat / echilibrat si in jur de 200 lei etrieri demontat/montat/completat lichid, aerisit frane)

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”