Importator Exclusiv Ebc Brakes 25% Discount Si Peste 1000 De Repere In Stoc
Buna ziua,
Pentru masina dvs va putem oferi:
Placute standard Blackstuff : 33 Eur/set fata
Placute upgrade Greenstuff : 55 Eur/set fata
Placute standard ATE: 264 lei/set fata
Placute Ferodo PREMIER: 211 lei/set fata
Placute standard NIPPARTS: 224 lei/set fata
Placute standard TEXTAR: 175 lei/set fata
Placute standard TRW: 185 lei/set fata
O zi buna!
Pentru masina dvs va putem oferi:
Placute standard Blackstuff : 33 Eur/set fata
Placute upgrade Greenstuff : 55 Eur/set fata
Placute standard ATE: 264 lei/set fata
Placute Ferodo PREMIER: 211 lei/set fata
Placute standard NIPPARTS: 224 lei/set fata
Placute standard TEXTAR: 175 lei/set fata
Placute standard TRW: 185 lei/set fata
O zi buna!
Salut,
Compound-ul nou Redstuff DM1026 care a fost introdus in 2010 a rezolvat problema uzurii premature a discurilor. Redstuff franeaza la fel de bine atat la cald cat si la rece, diferente intre performanta la cald is cea la rece apare doar la Yellowstuff. Daca esti din Bucuresti poti veni oricand sa faci un drivetest cu o masina echipata cu Redstuff.
Pretul la Redstuff pt COLT este de 258ron si sunt in stoc.
Compound-ul nou Redstuff DM1026 care a fost introdus in 2010 a rezolvat problema uzurii premature a discurilor. Redstuff franeaza la fel de bine atat la cald cat si la rece, diferente intre performanta la cald is cea la rece apare doar la Yellowstuff. Daca esti din Bucuresti poti veni oricand sa faci un drivetest cu o masina echipata cu Redstuff.
Pretul la Redstuff pt COLT este de 258ron si sunt in stoc.
QUOTE (body @ Oct 12 2010, 02:24 PM) Placute pentru un Suzuki SX4 motor 1,6 benzina , an fabricatie 2008 model GS ai ceva , pt ca placutele originale sunt oribile , am 34.000 km si trebuie sa schimb al treilea set.
Mersi anticipat
TRW mi-am pus si eu, cam la aceiasi km ca si tine. Sunt foarte multumit de ele, desi nu pot sa ma plang nici de alea origniale, care m-au tinut pana acum. Poate am si piciorul un pic mai usor pe frana, si e si mai usoara masina, avand 1.5 GLX cu 2wd. Oricum, prefer placute moi care se tocesc dar opresc masina decat placute tari care scartaie ca nebunele si nu ma opresc. Mai ales ca si discurile sunt moi, am observat ca deja se dusese 1mm din ele. Bine ca pe spate avem tamburi, ca altfel era de 2 ori mai mare distractia si cheltuiala.
Mersi anticipat
TRW mi-am pus si eu, cam la aceiasi km ca si tine. Sunt foarte multumit de ele, desi nu pot sa ma plang nici de alea origniale, care m-au tinut pana acum. Poate am si piciorul un pic mai usor pe frana, si e si mai usoara masina, avand 1.5 GLX cu 2wd. Oricum, prefer placute moi care se tocesc dar opresc masina decat placute tari care scartaie ca nebunele si nu ma opresc. Mai ales ca si discurile sunt moi, am observat ca deja se dusese 1mm din ele. Bine ca pe spate avem tamburi, ca altfel era de 2 ori mai mare distractia si cheltuiala.