Comand Piese Pentru Mitsubishi
QUOTE (Marty @ Jun 24 2011, 06:16 PM) Asta cit ar costa si in cit timp ar ajunge?
Salut Marty!
Ajunge 110 $ la mine in Bucuresti. Ca si timp de livrare, in transportul de pe 30 ma indoiesc ca va mai ajunge deci ar putea pleca pe 15 de acolo si ar face pe drum 4- 5 saptamani!
Numai bine!
QUOTE (AndreiS @ Jun 24 2011, 06:05 PM) Salut.
Fa-mi un pret,te rog,pentru asa ceva...
http://www.amazon.com/dp/B003V5X1NO/ref ... nkCode=asn
Merci anticipat
Salut Andrei!
Imi cer scuze dar nu am observat ca ai postat! Ideea e ca are shipping in us 8 $....
La mine in bucuresti ajung pret final 110$
Multumesc!
Salut Marty!
Ajunge 110 $ la mine in Bucuresti. Ca si timp de livrare, in transportul de pe 30 ma indoiesc ca va mai ajunge deci ar putea pleca pe 15 de acolo si ar face pe drum 4- 5 saptamani!
Numai bine!
QUOTE (AndreiS @ Jun 24 2011, 06:05 PM) Salut.
Fa-mi un pret,te rog,pentru asa ceva...
http://www.amazon.com/dp/B003V5X1NO/ref ... nkCode=asn
Merci anticipat
Salut Andrei!
Imi cer scuze dar nu am observat ca ai postat! Ideea e ca are shipping in us 8 $....
La mine in bucuresti ajung pret final 110$
Multumesc!
QUOTE (Vladutz` @ Jun 28 2011, 06:36 PM) salut! o bara spate deMitsubishi Lancer Ralliart 2009-2010 poti sa aduci? la ce pret? cu factura? astept raspuns!
Buna seara!
Din pacate la cat am reusit sa ma uit acum, nu am gasit nimic! Daca aveti dv un link ceva puteti sa imi trimiteti si va spun un pret! Ma mai uit si maine dar slabe sanse sa gasesc ceva OEM, doar aftermarket!
Cu factura nu se poate aduce( ar ajunge mai scump ca aici probabil)!
O seara buna!
QUOTE (Flipper @ Jun 28 2011, 07:32 PM) Piulite, 20 buc pentru jantele de tabla pentru new lancer 2010 poti aduce, la ce pret?
Buna seara!
Nu stiu cum arata piulitele pt jante de tabla sau nu imi dau seama acum pt ca sunt f obosit!
Sunt o multime de modele de piulite pe ebay - doar sa dati dv un search dupa " lancer lug nut". Va afiseaza o lista enorma doar cu piulite!
Daca vedeti ceva interesant dati-mi un link si va dau un pret final!
Multumesc pt intelegere
Numai bine
Buna seara!
Din pacate la cat am reusit sa ma uit acum, nu am gasit nimic! Daca aveti dv un link ceva puteti sa imi trimiteti si va spun un pret! Ma mai uit si maine dar slabe sanse sa gasesc ceva OEM, doar aftermarket!
Cu factura nu se poate aduce( ar ajunge mai scump ca aici probabil)!
O seara buna!
QUOTE (Flipper @ Jun 28 2011, 07:32 PM) Piulite, 20 buc pentru jantele de tabla pentru new lancer 2010 poti aduce, la ce pret?
Buna seara!
Nu stiu cum arata piulitele pt jante de tabla sau nu imi dau seama acum pt ca sunt f obosit!
Sunt o multime de modele de piulite pe ebay - doar sa dati dv un search dupa " lancer lug nut". Va afiseaza o lista enorma doar cu piulite!
Daca vedeti ceva interesant dati-mi un link si va dau un pret final!
Multumesc pt intelegere
Numai bine