Comand Piese Pentru Mitsubishi
salutare, in caz ca stie, sau are careva din voi piesa asta, e parte a oglinzii unui lancer 1.6 benzina din 2007. pe asta se prinde oglinda din partea soferului, as fi foarte interesat de ea.
reprezentantza o vinde numai cu toata oglinda (cel putin asa mi-a spus la telefon), dar ca norocul oglinda mea e in stare impecabila.
salutare
reprezentantza o vinde numai cu toata oglinda (cel putin asa mi-a spus la telefon), dar ca norocul oglinda mea e in stare impecabila.
salutare
- Fişiere ataşate
-
- DSCN0932.JPG (2.55 MiB) Vizualizat de 2371 ori
QUOTE (ossu @ Nov 25 2010, 07:10 PM) salutare, in caz ca stie, sau are careva din voi piesa asta, e parte a oglinzii unui lancer 1.6 benzina din 2007. pe asta se prinde oglinda din partea soferului, as fi foarte interesat de ea.
salutare
Buna seara!
Am cautat acum un pic pe net despre piesa dv dar din pacate doar acel reper nu am gasit.
Am gasit in schimb oglinda intreaga ( sticla, capacul si reperul dv) pe negru in general si noua si sh, o sg bucata sau pereche, manuala sau electrica, OEM sau aftermarket.
Oglinda cu totul costa 100$ - electrica ( aftermarket- noua sau OEM-sh). Manuala e la acelasi pret.
Am mai vazut un set ( stanga/ dreapta) OEM sh dar in conditie perfecta, numai ca sunt rosii, la 120$.
PS: Cele rosii chiar mi se par o afacere f buna!
Multumesc! O seara buna!
salutare
Buna seara!
Am cautat acum un pic pe net despre piesa dv dar din pacate doar acel reper nu am gasit.
Am gasit in schimb oglinda intreaga ( sticla, capacul si reperul dv) pe negru in general si noua si sh, o sg bucata sau pereche, manuala sau electrica, OEM sau aftermarket.
Oglinda cu totul costa 100$ - electrica ( aftermarket- noua sau OEM-sh). Manuala e la acelasi pret.
Am mai vazut un set ( stanga/ dreapta) OEM sh dar in conditie perfecta, numai ca sunt rosii, la 120$.
PS: Cele rosii chiar mi se par o afacere f buna!
Multumesc! O seara buna!
- Fişiere ataşate
-
- oglinzi.jpg (19.25 KiB) Vizualizat de 2337 ori
-
- oglinzi_rosii.jpg (14.71 KiB) Vizualizat de 2339 ori
-
- oglinzi_r.jpg (12.88 KiB) Vizualizat de 2352 ori
-
- oglinda_black.jpg (6.7 KiB) Vizualizat de 2331 ori
Din prisma faptului ca am pe cineva de incredere in State care ma ajuta, incerc sa imi dezvolt o mica afacere, cu piese si nu numai, pentru Mitsubishi dar si alte marci.
Daca exista persoane care sunt interesate le rag sa nu ezite a ma intreba. Raspund cat mai promt si cu placere. Ma repet, singurul inconvenient ar fi durata ajungerii coletelor, care este de 4- 6 saptamani, datorita faptului ca vin cu vaporul.
Multumesc!
Daca exista persoane care sunt interesate le rag sa nu ezite a ma intreba. Raspund cat mai promt si cu placere. Ma repet, singurul inconvenient ar fi durata ajungerii coletelor, care este de 4- 6 saptamani, datorita faptului ca vin cu vaporul.
Multumesc!