Comand Piese Mitsubishi.
- agressivkid
- EVO I
- agressivkid
- EVO I
QUOTE (adictoma @ Feb 24 2010, 03:53 PM) salut
chestia asta se trimite in romania ?
http://cgi.ebay.co.uk/MITSUBISHI-LANCER ... 335a55c0c5
Salut , din cate vezi eu aduc doar din statele unite ale americii piesele dar facem o exceptie si aducem si aceasta grila din anglia.Problema este in felul urmator ca acest produs nu are un pret rezervat ,adica este o licitatie deschisa si incepe de la 10lire si poate ajunge si la 300 de lire si asa mai departe,ar fi mult mai usor pentru tine sa cauti un produs cu "buy now" adica pret rezervat si de preferat din USA.
chestia asta se trimite in romania ?
http://cgi.ebay.co.uk/MITSUBISHI-LANCER ... 335a55c0c5
Salut , din cate vezi eu aduc doar din statele unite ale americii piesele dar facem o exceptie si aducem si aceasta grila din anglia.Problema este in felul urmator ca acest produs nu are un pret rezervat ,adica este o licitatie deschisa si incepe de la 10lire si poate ajunge si la 300 de lire si asa mai departe,ar fi mult mai usor pentru tine sa cauti un produs cu "buy now" adica pret rezervat si de preferat din USA.
- agressivkid
- EVO I
- agressivkid
- EVO I
- agressivkid
- EVO I
Nu iti dau datele masinii mele pentru ca modelul meu vine original cu alta bara, dar iti dau modelul de pe care am nevoie de piesa.
Modelul este Lancer Sportback (EUR) - CX0, se fabrica din 2008.07. Acel contur de grila vine stock pe toate variantele de echipare.
Part number este 6400B398.
Multumesc.
Modelul este Lancer Sportback (EUR) - CX0, se fabrica din 2008.07. Acel contur de grila vine stock pe toate variantele de echipare.
Part number este 6400B398.
Multumesc.