Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Iul 21, 2011 10:26 am

schultz_bz - preturi si poze pe www.rimimg.ro/catalog

E irelevant ca e LS - acesta e doar un nivel de echipare si nu influenteaza portbagajul...

Pentru Cruze avem si tavita Premium - tot acolo vezi poze si explicate diferentele fata de tavitele clasice.
Fata de preturile de pe site ai 5% reducere pentru forum.
Curierat rapid gratuit.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mie Iul 27, 2011 11:19 am

Ieri au sosit covorasele pentru Lancer si Accord. Se potrivesc perfect in fiecare masina si sunt de o calitate superioara celor avute inainte (de la dealer). Multumesc.

neophitus
EVO I

Mesaj de neophitus » Mie Iul 27, 2011 1:32 pm

Nu am vazut anuntul aici, insa am luat si eu de o luna printr-un prieten de pe Honda Fan covorase si tavita premium portbagaj. Sunt multumit de ele, recomand.

jhonq
EVO I

Mesaj de jhonq » Sâm Iul 30, 2011 4:37 am

salut bandouri(plasticult d deasupra la roata) aripa pt pajero din 2010 aduceti?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Lun Aug 01, 2011 8:23 am

Salut!

Vibe si neophitus - eu va multumesc pentru ca sunteti clientii nostri ! Va stam la dispozitie si pe viitor!

jhonq - scuze, dar nu exista acel bandou in catalogul fabricii de unde aducem noi bandouri. Stiind cam ce se produce in Europa, mi-e teama ca vei gasi doar la reprezentanta.

Ceau!

Directoru
EVO I

Mesaj de Directoru » Mar Aug 16, 2011 8:04 pm

Salut Mircea,

Ma intereseaza si pe mine pentru un Citroen Xantia presuri (cauciuc de preferat, dar si mocheta) si tavita pentru modelul cu magazie de CD.

Multumesc anticipat.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Aug 17, 2011 10:16 am

Salut, Directoru!

Doua fabrici recomanda pentru Xantia covorasele de Xsara. Cu toate acestea, pe ele nu scrie si Xantia, ci doar Xsara.
In cateva zile va fi inapoi online catalogul cu toate pozele produselor (momentan e scos pentru ca s-a modificat softul serverului si a trebuit armonizat si al nostru).
Acolo vezi si Xsara si te voi ruga sa compari cu podeaua ta.

Cat priveste tavita, in catalog apar Xantia sedan si combi (de care e al tau?), dar nici unul nu are specificatia cu/fara magazie de CD. Prin urmare, fie ca aceasta nu modifica forma podelei (poate fi intr-un dulapior care oricum exista), fie sunt atat de rare, incat fabrica nu a introdus matrita diferita pentru aceasta dotare.
Vei vedea si pozele tavitelor pe site.
Din pacate, pe stoc nu tinem tavite nici pentru Xantia Sedan, nici pentru combi pentru ca sunt foarte putine pe la noi. Daca vrei, putem sa-ti aducem la livrarea urmatoare de la fabrica, dar intai sa vezi pozele sa comparam chestia cu CD-ul.

Ceau!

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Aug 23, 2011 5:48 pm

Salut,

Sunt interesat de un set de covorase de cauciuc si tavita pt portbagaj pentru o skoda octavia 3 hachback(varianta scurta) an fabricatie 2011. Un pret te rog ca sa pot lansa o comanda ferma. Multumesc.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mar Aug 23, 2011 7:05 pm

Salut!

flipper - tavita portbagaj clasica 154 ron ; tavita Premium 220 ron ; covorase cauciuc 118 ron
De aici scazi 5% reducere pentru forum.
Curierat gratuit pentru colet tavita+covorase.

Ca o corectie, nu exista Octavia III (este doar o minciuna de marketing a celor de la reprezentante). Masina actuala este Octavia II cu facelift.
Schimbarea de generatie, adica Octavia III, va aparea pe platforma tehnica de Golf VII, undeva prin 2013-2014.

Grupul VW s-a specializat in pacaleli din astea in ultima vreme. Vezi Golf "VI", Passat "B7"... - toate sunt facelift-uri.

Anyway, masina ai identificat-o complet. Toate produsele sunt pe stoc. Oricand doresti, iti stam la dispozitie.

Ceau!

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Aug 24, 2011 8:12 am

Multumesc pt raspunsul promt. Produsele sunt pentru un prieten, astept raspuns de la el si daca se hotaraste o sa iti trimit pe PM datele lui de facturare si nr de tel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”