spuma activa la cele mai mici preturi
daca vreti sa va spalati masina acasa, am pentru voi toata gama de solutii si aparate de presiune, si lance de spumare,
de exemplu un spalat exterior la un Lancer , cu spuma activa, solutie de jenti si ceara lichida ajunge la 4 RON cu tot cu curent si apa.,,,,,,,,,,,,bine inteles daca va ajuta si un aparat cu presiune.
de exemplu un spalat exterior la un Lancer , cu spuma activa, solutie de jenti si ceara lichida ajunge la 4 RON cu tot cu curent si apa.,,,,,,,,,,,,bine inteles daca va ajuta si un aparat cu presiune.
- Fişiere ataşate
-
- 18122008314.jpg (498.25 KiB) Vizualizat de 7678 ori
-
- 03062008238.jpg (603.58 KiB) Vizualizat de 7678 ori
-
- 18122008312.jpg (516.96 KiB) Vizualizat de 7683 ori
QUOTE (BUGHY @ Dec 21 2008, 10:23 AM) Mai multe detalii si eventual preturi
la un spalat se foloseste aprox. 200 ml solutie, iar un litru de solutie este 7 ron
pentru jenti se foloseste 100 ml solutie, iar un litru de solutie este 7 ron
deci 2,10 ron pentru un splat. iar pana la 4 ron insemna cu tot cu apa si curent
cantitatile sunt normate cu aparat de spumare din imaginile de mai sus,
cel mai mic ambalaj este de 20 Litri in ambele situatii
la un spalat se foloseste aprox. 200 ml solutie, iar un litru de solutie este 7 ron
pentru jenti se foloseste 100 ml solutie, iar un litru de solutie este 7 ron
deci 2,10 ron pentru un splat. iar pana la 4 ron insemna cu tot cu apa si curent
cantitatile sunt normate cu aparat de spumare din imaginile de mai sus,
cel mai mic ambalaj este de 20 Litri in ambele situatii
Da m-ar interesa si pe mine niste preturi si daca aceste lanci se pot monta pe orice tip de aparat de spalat cu presiune,eu am un Karcher model K2.36 M, http://www.karcher.com/int/Products/Hou ... 714320.htm si din cite vad la optionale exista o lance de spuma ca cea din poza a doua.