offtopic: auuuuuu! ne-a durut!
ALTUNING-aducem la comanda din SUA prod. tuning pt. MITSU
QUOTE (radu_lkv)QUOTE (adictoma)QUOTE (radu_lkv)un LSD (autoblocantul din diferentialul fatza, nu usi sau alte prostii ) Ralliart fatza poti aduce?
de ce? prin multe locuri unde intrebam ziceau ca au. dar saracii se refereau la lambo style dors
scuze! am facut o confuzie; cand ai zis "usi sau alte prostii" am crezut ca te referi la ce ne intereseaza pe noi(jante, tobe finale, etc.) my bad! :oops:
de ce? prin multe locuri unde intrebam ziceau ca au. dar saracii se refereau la lambo style dors
scuze! am facut o confuzie; cand ai zis "usi sau alte prostii" am crezut ca te referi la ce ne intereseaza pe noi(jante, tobe finale, etc.) my bad! :oops:
Aducem oride pisea doresti. Mai poti vedea aici ceva piese si accesorii
http://www.x3racing.com/products/search.asp
Noutati, aducem body-kit transformare Lancer 2007-> Lancer Evo X
Pret de 1500 EUR
http://www.x3racing.com/products/search.asp
Noutati, aducem body-kit transformare Lancer 2007-> Lancer Evo X
Pret de 1500 EUR
- Fişiere ataşate
-
- lancer08_ex_03.jpg (34.96 KiB) Vizualizat de 7363 ori
-
- lancer08_ex_04.jpg (52.88 KiB) Vizualizat de 7363 ori
Salutare
De pe autostyle.nl , vreau si eu aceste produse
BH 6744 - hoodlifter set for lancer 03-
KN 332075 - filtru KN pt subaru impreza 03-06 - aici vreau tot kitul ( adica filtru + accesorii curatare si intretinere ).
Astept si eu un pret si data de livrare pentru ele ( mail : cristibna@yahoo.com ) si modalitatea de plata.
Multumesc mult
Cristi Benea
De pe autostyle.nl , vreau si eu aceste produse
BH 6744 - hoodlifter set for lancer 03-
KN 332075 - filtru KN pt subaru impreza 03-06 - aici vreau tot kitul ( adica filtru + accesorii curatare si intretinere ).
Astept si eu un pret si data de livrare pentru ele ( mail : cristibna@yahoo.com ) si modalitatea de plata.
Multumesc mult
Cristi Benea