Februarie
Incepem cu inscrierea pozelor ce vor intra in competitie pentru pagina lunii Februarie din calendarul 2012.
Va rog ca la postarea lor sa tineti cont de regulile descrise aici.
Lista finala a candidatilor este: (- click pe nickname pentru vizualizarea pozelor)
66RRR
nimigian.iliuta
wartech24
sorineo
sith_lord
mihaipg
diadi
yubu
snick08
zzero
popiq90
traco
speed29
numai_silviu
stu
tavi
ossu
Succes!
Va rog ca la postarea lor sa tineti cont de regulile descrise aici.
Lista finala a candidatilor este: (- click pe nickname pentru vizualizarea pozelor)
66RRR
nimigian.iliuta
wartech24
sorineo
sith_lord
mihaipg
diadi
yubu
snick08
zzero
popiq90
traco
speed29
numai_silviu
stu
tavi
ossu
Succes!
- nimigian.iliuta
- EVO I
Extras din regulamentul pentru Calendar :
QUOTE (andrei @ Jan 17 2011, 05:23 AM) Am vrut de asemenea sa reducem pe cat posibil sa nu aducem prea multe reguli asa ca avem urmatoarele:
- o prima regula ar fi ca poza sa fie la rezolutie cat mai mare posibil
- a doua si cea mai importanta este ca poza sa reflecte caracteristici ale lunii pentru care este postata (ar fi oarecum dubios sa avem o poza cu zapada pentru August, nu?)
Pozele care nu au indeplinit aceste reguli au fost sterse . Incercati sa puneti poze care sa reflecte luna respectiva .
Multumim
QUOTE (andrei @ Jan 17 2011, 05:23 AM) Am vrut de asemenea sa reducem pe cat posibil sa nu aducem prea multe reguli asa ca avem urmatoarele:
- o prima regula ar fi ca poza sa fie la rezolutie cat mai mare posibil
- a doua si cea mai importanta este ca poza sa reflecte caracteristici ale lunii pentru care este postata (ar fi oarecum dubios sa avem o poza cu zapada pentru August, nu?)
Pozele care nu au indeplinit aceste reguli au fost sterse . Incercati sa puneti poze care sa reflecte luna respectiva .
Multumim
Imi cer scuze ca intervin, dar in regulament se face referire la "poza" nu la poze/pozele.
Cred ca ar fi corect sa se pastreze o singura poza pentru fiecare participant.
Si eu as fi putut urca mai multe poze cu peisaje diferite, toate cu specific lunii ianuarie si sa va las sa va alegeti.
Mi se pare incorect sa existe utilizatori cu mai mult de o poza/luna.
Multumesc!
Cred ca ar fi corect sa se pastreze o singura poza pentru fiecare participant.
Si eu as fi putut urca mai multe poze cu peisaje diferite, toate cu specific lunii ianuarie si sa va las sa va alegeti.
Mi se pare incorect sa existe utilizatori cu mai mult de o poza/luna.
Multumesc!