Sondaj Benzinarii
- radu-lancer
- EVO VII
Eu cu Efix 95 de la Rometrol reusesc consumuri in regim mixt de 5,86l/100km, iar urban ma incadrez in cosumul dat de producator, cu mici variatii, functie de perioada in care merg, iarna consumul fiind ~10l/100km.
P.S.: In perioada 29.09.2015-12.10.2015 am parcurs in oras (Bacau) 281 km cu 24,64 litri, rezultand un consum de 8,77l/100km. Ma declar multumit.
P.S.: In perioada 29.09.2015-12.10.2015 am parcurs in oras (Bacau) 281 km cu 24,64 litri, rezultand un consum de 8,77l/100km. Ma declar multumit.
- jjiacobuta
- EVO I
eu folosesc MOL. La motorina e cea mai buna . Nu am avut probleme. Zgomotul cel mai mic la motor. Consumul e variabil in cazul meu fiind l200 conteaza de greutate si viteza mult . Oricum producatorul face un test cu ea goala si fara trafic intens greu de gasit in zilele noastre asemenea conditii . Conteaza mult si ce cauciucuri folosesti. Eu am all terain BFgoodrich si consuma 1l/100 km in plus fata de cele long trail. in concluzie consumul e intre 8.5 L/100 si 11l/100km.
- daniel.doboseru
- EVO I
Si eu tot de la MOL alimentez. Diesel normal de regula, iar din cand in cand pun Evo, si merg un pic mai turat ca sa mai curat depunerile. Am avut o perioada in care am alimentat doar cu Evo, dar sincer nu am vazut nicio diferenta, nici la putere nici la consum.
Oricum, nu doar brand-ul benzinariei conteaza, ci si de unde se aprovizioneaza. Cred ca si acolo e important de facut un research, care-s principalii furnizori in functie de regiune, si cine cumpara de la ei.
Oricum, nu doar brand-ul benzinariei conteaza, ci si de unde se aprovizioneaza. Cred ca si acolo e important de facut un research, care-s principalii furnizori in functie de regiune, si cine cumpara de la ei.
Doar Rompetrol alimentez , indiferent ca bag motorina sau benzina. Cele de baza , fara aditivi , oricum aditivatele sunt pacaleli de marketing.
La un Audi mi s-a aprins tot bordul cu benzina de la Petrom. S-a stins treptat cu benzina Rompetrol
La fel am patit si cu Toyota
Rompetrol mi se pare cei mai cinstiti si au combustibil doar de la rafinăria lor, rafinarie care este cea mai modernă ce mai nouă din Romania.
Toti ceilalti livrează combustibil cumparati de la Lukoil ,fiecare se numeşte Mol sau alte branduri toti cumpara de la lukoil , Petrom este un caz particular aparte ,nu au standardele de calitate vand orice şi oricum ,se bazează doar pe faptul că deţin monopolul pe întregul teritoriu al ţării ,singurii combustibil care se apropie te Rompetrol ar fi cei de la OMV insa doar combustibili superiori şi nici aceea întotdeauna
singurul dezavantaj la rompetrol este ca o combustibil ceva mai scump decat concurenta
La un Audi mi s-a aprins tot bordul cu benzina de la Petrom. S-a stins treptat cu benzina Rompetrol
La fel am patit si cu Toyota
Rompetrol mi se pare cei mai cinstiti si au combustibil doar de la rafinăria lor, rafinarie care este cea mai modernă ce mai nouă din Romania.
Toti ceilalti livrează combustibil cumparati de la Lukoil ,fiecare se numeşte Mol sau alte branduri toti cumpara de la lukoil , Petrom este un caz particular aparte ,nu au standardele de calitate vand orice şi oricum ,se bazează doar pe faptul că deţin monopolul pe întregul teritoriu al ţării ,singurii combustibil care se apropie te Rompetrol ar fi cei de la OMV insa doar combustibili superiori şi nici aceea întotdeauna
singurul dezavantaj la rompetrol este ca o combustibil ceva mai scump decat concurenta
- Master4Mariners
- EVO I
- cristian.stefan
- EVO I