2011 Mitsubishi Outlander Instyle Plus , Motorul Japonez

Prezinta-ti Outlanderul aici!
Scrie răspuns
l.peti
EVO I

Mesaj de l.peti » Joi Feb 09, 2012 1:54 pm

a inghetat motorina in filtru !
motorina cumparata de la mol- evo- la -30 grade...
vreo jumate de ora am suflat cu aer cald,acuma merge.
se oprea si incepea sa smuceasca la turatia de 3000...
in viteza 1 si 2 mai mergea,dar de la 3 in sus.......
voi purtati filtre de motorina rezerve cu voi ? ca in timpul lui ceausescu ? si bagam la 10 l de motorina 1 l petrol...
oare chiar este adevarat ca boratii aste nu au pus un incalzitor pe filtru de motorina ?
voi nu ati patit asa ceva cu splendoarea voastra de outlander ?
........
am o intrebare,voi nici o data nu v-ati pus intrebarea in fata oglinzii din baie,intro intimitate,oare de ce am cumparat chiar aceasta masina ?
sau eu sunt singurul ghinionist nemultumit ?
am si veste buna,mi-a sosit noul carlig,mai scurt cu 5 cm.rulota sta perfect orizontal....
pe bord nu ar trebui sa apara ceva- idiotule,filtrul de motorina ...are apa...sau...?
multumesc ca m-ati ascultat...

Tavi
EVO I

Mesaj de Tavi » Joi Feb 09, 2012 4:07 pm

Pana sa-ti raspunda colegii cu Outlander, iti raspund eu... mi-am facut un obicei si schimb filtrul de motorina in fiecare toamna - inceput de iarna... bag motorina de la MOL la -23, adica aia mai ieftina, si pana acum nu am avut probleme. Nu stiu daca masina ta are incalzitor sau senzor de apa in filtru, dar sa stii ca si cu motorina asta aditivata de azi, daca sunt geruri mai mari de -10 grade e indicat sa punem benzina in motorina in proportie de maxim 5%, si nu or sa mai fie probleme absolut deloc.

bacodrut
EVO I

Mesaj de bacodrut » Joi Feb 09, 2012 4:24 pm

Am mai scris pe aici dar ma repet, acum o luna, venind din Germania la intrare in Ungaria mi s-a aprins becul "eroare motor", fara insa ca motorul sa manifeste vre-o anomalie. La service, a reiesit ca filtrul de motorina era infundat, colmatat, Cod eroare: P1276, "fuel filter exchange fail". Ma gandesc, prin similitudine ca.., normal ar fi fost sa-ti semnalizeze acelasi lucru, dar.., la un incarcator JCB, similar ca "beculete" cand a inghetat motorina nu a semnalizat nimic, deci e posibil sa semnalizeze doar daca e apa sau mizerie, nu si atunci cand e groasa motorina.
De altfel acum mi se confirma faptul ca daca anul trecut imediat dupa ce am cumparat Outi, as fi instalat in Germania 'webasto" eram... boier. Acum nu mai este oferta!.
In alta ordine de idei eu personal sunt multumit de masina, e drept ca nu a fost ieftina, dar probleme, si chiar mai mari, au si posesori de ML, X-uri sau Tuaregi!

l.peti
EVO I

Mesaj de l.peti » Joi Feb 09, 2012 5:21 pm

asa cum spune tavi..
am bagat motorina evo de la mol la -30,in toate masinile de acolo cumpar,am pus si 2 litri de benzina 60 l rezervor...
celalalte de ce nu au nimic ? (doblo,astra,corsa)
sa schimb filtru...pai de o luna am cumparat masina...
ce bine e ca este un forum...au la cine sa ma plang...

l.peti
EVO I

Mesaj de l.peti » Lun Feb 13, 2012 10:26 am

stiri de la mine.sursa 24auto.ro
Mitsubishi isi opreste productia in Europa
Miercuri, 8 februarie 2012

Mitsubishi Motors a anuntat ca isi va opri total productia in Europa, la finele anului 2012, in cadrul uzinei NedCar pe care o detine in Olanda. Intr-un comunicat de presa, constructorul nipon explica motivul acestei decizii: mediul economic instabil, care nu poate asigura viabilitatea lansarii in productie a unui nou model, la aceasta fabrica.

In uzina lucreaza in prezent 1.500 de salariati, iar productia continua sa fie sub capacitatea prevazuta, de 200.000 de unitati anual. Mitsubishi asambleaza aici doua modele, Colt si Outlander. De asltfel, aceasta uzina a cauzat in ultimii ani o pierdere constanta pentru Mitsubishi, in Europa. Fabrica a fost utilizata sub capacitate inca din momentul in care Daimler, vechiul actionar majoritar de la Mitsubishi Motors, a renuntat la asamblarea aici a modelului smart.

Mitsubishi mai precizeaza ca este mai profitabil sa importe masini din Japonia si Thailanda, pentru piata europeana. Producatorul japonez mai are o unitate de productie in Rusia, la Kaluga, construita in cooperare cu PSA Peugeot - Citroen. Cat despre viitorul fabricii din Olanda, acesta este incert. Pentru moment, se incearca gasirea unui cumparator care sa fie interesat de productia de automobile in aceasta locatie.

am cumparat filtru nou.
nu se gaseste doar original! suuuper !- scump!
230 ron.
reprezentanta din cluj.(dar mai ieftin decat in hu !)
aztazi rezolv cu incalzirea filtrului de motorina prin apa care intra in radiator la incalzirea habitaclului.
sper sa pot face si ceva poze...
Fişiere ataşate
2012_02_10_252012.27.58.jpg
2012_02_10_252012.27.58.jpg (93.5 KiB) Vizualizat de 2561 ori

Extremero
EVO I

Mesaj de Extremero » Lun Feb 13, 2012 11:56 am

Data viitoare intreaba si pe la magazinele de piese de schimb.
Aia de la magazinasul de unde imi iau eu piese mi-au dat pentru reperul respectiv varianta pe Nipparts la 138 ron cu livrare in 7 zile.

l.peti
EVO I

Mesaj de l.peti » Lun Feb 13, 2012 1:35 pm

eu sunt atasat de trost prin directorul sau,ei au spus ca nu apare la nici un fabricant acest cod,doar varianta originala.
probabil in cateva luni v-or sta altfel lucrurile...

l.peti
EVO I

Mesaj de l.peti » Mie Feb 15, 2012 11:34 pm

la noi cam ninge...si pe la voi ?
oare cate centimetri de zapada rezista pe capota un outlander ?
oare nu ma trezesc maine dimineata cu tabla indoita ?
Fişiere ataşate
IMG_6394.JPG
IMG_6394.JPG (78.58 KiB) Vizualizat de 2595 ori

andrei

Mesaj de andrei » Dum Feb 19, 2012 1:19 am

Nu-ti face probleme, Coltul meu a suportat un strat de vreo 3-4 ori mai gros.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Dum Feb 19, 2012 7:17 am

Eu am fost un norocos! In judetul Constanta a fost relativ bine (nu zic mai multe sa nu starnesc invidii...), Pacat ca a2 a stat inchisa cine mai stie cate zile, nu stiu cate din ele intemeiate si cate din ambitie.

Totusi in trendul iernii postez si eu doua imagini cu ce poate insemna iarna la malul marii si pe a2
Fişiere ataşate
17122010333.jpg
17122010333.jpg (571.95 KiB) Vizualizat de 2553 ori
03012011418.jpg
03012011418.jpg (525.35 KiB) Vizualizat de 2541 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Outlanderul meu”