2009 Outlander 2.0 Di-d Invite
- cio_carcotasu
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
- cio_carcotasu
- EVO I
- cio_carcotasu
- EVO I
Stie cineva daca 4wd are legatura si cu suspensia ? Am impresia ca daca sunt pe 4wd masina nu se mai apleaca in curbe.
Am fost pana la Sinaia si m-am dat un pic la ea pe serpentine.
La dus am mers pe 2wd iar la intors 4wd, la consum nu prea am vazut diferente in schimb la stabiltate super ok pe 4wd chiar daca intram tare in curba.
Am fost pana la Sinaia si m-am dat un pic la ea pe serpentine.
La dus am mers pe 2wd iar la intors 4wd, la consum nu prea am vazut diferente in schimb la stabiltate super ok pe 4wd chiar daca intram tare in curba.
- cio_carcotasu
- EVO I
Salut,
Am facut revizia de 20.000 km acum 6.000 ( 2 luni ), mi-au schimbata si placutele de frana fata si de atunci se aude un scartait la franare chiar cand opresc.
la inceput cei din service au zic ca e normal, pana se uzeaza un pic.
Dupa 2000 km am fost din nou in service si mi-au "uns" discurile de frana cu habar nu am ce. A fost ok pana la a 3 spalare.
Explicatia ofiala " sunt placute ecologice pe care suntem obligati sa le utilizam si asa se aud".
Mai are cineva aceasta problema ?
Am facut revizia de 20.000 km acum 6.000 ( 2 luni ), mi-au schimbata si placutele de frana fata si de atunci se aude un scartait la franare chiar cand opresc.
la inceput cei din service au zic ca e normal, pana se uzeaza un pic.
Dupa 2000 km am fost din nou in service si mi-au "uns" discurile de frana cu habar nu am ce. A fost ok pana la a 3 spalare.
Explicatia ofiala " sunt placute ecologice pe care suntem obligati sa le utilizam si asa se aud".
Mai are cineva aceasta problema ?
- Fişiere ataşate
-
- IMG_3970.JPG (3.56 MiB) Vizualizat de 4344 ori
-
- IMG_3966.JPG (3.05 MiB) Vizualizat de 4355 ori