1996, Mitshubishi Pajero 2,8tdi, Albastru+gri
Salutare din nou! Hai sa ma laud si eu cu "tancul" meu... E din '96, motor 2,8 TDI, cutie automata... A avut destui proprietari inainte, iar eu am luat-o la schimb cu un Peugeot 206 HDI... Sincer, am luat plasa cu ea... Nu stiam nimic despre masinile de teren si am luat-o orbeste, doar pentru ca mi-a placut. Apoi, la doua saptamani, am schimbat motorul, era umblat urat in el, apoi a picat si reparatia facuta, ca intr-un final sa iau un motor din Anglia. De atunci, am tot schimbat la ea... Esapament, bucsi, pivoti, anvelope, parbriz, etriere, discuri... cam tot, in afara de cutie si de caroserie. Desi am bagat o groaza de bani in ea, o iubesc teribil. E ca o relatie din aia cu nabadai, in care femeia iti face creierii pilaf, dar tot o iubesti nebuneste... E prima mea masina adevarata si, desi nu fac off-road adevarat(e singura masina a familiei), asa cum fac multi, am constatat ca poate multe. M-a purtat pe multe coclauri... Cam asta e masina, pozele sunt putin mai vechi...
- Fişiere ataşate
-
- darius5.jpg (147.17 KiB) Vizualizat de 3388 ori
-
- darius3.jpg (101.78 KiB) Vizualizat de 3380 ori
-
- darius2.jpg (82.11 KiB) Vizualizat de 3378 ori
-
- darius1.jpg (95.49 KiB) Vizualizat de 3363 ori
Salut si bun venit printre noi.
Stii cum se zice, if it's got tits or wheels it's gonna give you problems. Multa bafta cu ea de-acum incolo, sa nu mai necesite si altele; e un offroader veritabil, o sa gasesti cateva surate de-ale ei interesante pe aici.
PS: Arunca te rog un ochi aici si propune un nou titlu pentru topic.
Stii cum se zice, if it's got tits or wheels it's gonna give you problems. Multa bafta cu ea de-acum incolo, sa nu mai necesite si altele; e un offroader veritabil, o sa gasesti cateva surate de-ale ei interesante pe aici.
PS: Arunca te rog un ochi aici si propune un nou titlu pentru topic.
- luciosolos
- EVO I