2007 Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 Invite, Printre Putinele Din Ro
Va salut,
Urmaresc de ceva vreme acest forum si pana acum nu am vazut discutii depre lancerul classic break, dar am fost informat de cei de la MCar cum ca acest model nu s-a pus in vanzare in Ro.
Va prezint mai jos masina, a fost achizitionata din Danemarca.
Echiparea standard este cea de pe invite-ul din ro plus:
- scaune incalzite
- volan momo
- jenti 15" OZ
-CD Player.
Urmaresc de ceva vreme acest forum si pana acum nu am vazut discutii depre lancerul classic break, dar am fost informat de cei de la MCar cum ca acest model nu s-a pus in vanzare in Ro.
Va prezint mai jos masina, a fost achizitionata din Danemarca.
Echiparea standard este cea de pe invite-ul din ro plus:
- scaune incalzite
- volan momo
- jenti 15" OZ
-CD Player.
- Fişiere ataşate
-
- IMAG0266.jpg (726.98 KiB) Vizualizat de 3517 ori
-
- IMAG0267.jpg (814.04 KiB) Vizualizat de 3524 ori
-
- IMAG0272.jpg (703.02 KiB) Vizualizat de 3503 ori
-
- IMAG0270.jpg (602.88 KiB) Vizualizat de 3509 ori
-
- IMAG0276.jpg (565.52 KiB) Vizualizat de 3537 ori
-
- IMAG0275.jpg (475.95 KiB) Vizualizat de 3526 ori
-
- IMAG0273.jpg (555.68 KiB) Vizualizat de 3544 ori
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (rep @ May 11 2009, 12:50 PM) Pretul a fost 10500 euro nou nouta, din reprezentanta. Mai putin ca un logan full
Jos palaria pt acest rationament. Desi unii carcotasi nu it vor da dreptate.
Mie imi place foarte mult si varianta aceasta break. Dar deocamdata portbagajul de la sedan e suficient pentru noi.
Sper sa vii cu ea la o intalnire.
Jos palaria pt acest rationament. Desi unii carcotasi nu it vor da dreptate.
Mie imi place foarte mult si varianta aceasta break. Dar deocamdata portbagajul de la sedan e suficient pentru noi.
Sper sa vii cu ea la o intalnire.
Salut
Primul lucru pe care l-am intrebat cand am fost sa iau lancerul : break unde este ? nu se vinde la noi in tara ? si eu am vrut tot break , dar n-a fost sa fie...
Sa o stapanesti sanatos si asteptam cat mai multe impresii despre masinuta. Si vorba luai Andrei RC , sper sa o si vedem la o intalnire .
Primul lucru pe care l-am intrebat cand am fost sa iau lancerul : break unde este ? nu se vinde la noi in tara ? si eu am vrut tot break , dar n-a fost sa fie...
Sa o stapanesti sanatos si asteptam cat mai multe impresii despre masinuta. Si vorba luai Andrei RC , sper sa o si vedem la o intalnire .