Vopsea antifonica
Am facut rost de niste vopsea antifonica furata acu cativa ani de cineva de la un santier naval.
Am de gand sa imi antifonez Tredia cu ea.
Tipu a zis ca e de vapoare,dar merge si pentru masina.Singura problema e ca la consistenta e foarte foarte groasa.Prea groasa sa o pot aplica cu pensula.
Intrebarea e :Se poate dilua?Sau trebuie incalzita? :?
Am de gand sa imi antifonez Tredia cu ea.
Tipu a zis ca e de vapoare,dar merge si pentru masina.Singura problema e ca la consistenta e foarte foarte groasa.Prea groasa sa o pot aplica cu pensula.
Intrebarea e :Se poate dilua?Sau trebuie incalzita? :?
QUOTE (cix)Eu tin minte de cand imi antifonam Dacia ca am diluat vopseua antifonica cu benzina. Nu stiu ce are diferit vopseaua ta de vapor dar teoretic ar trebui sa mearga. Poti incerca cu o cantitate mica sa vezi daca mergeIar daca nu merge, nici o problema: poate inlocui foarte bine Napalmul la aruncatoarele de flacari! :-D
Nu va jucati cu treburile astea! Vopseaua trebuie sa fie ignifuga.
QUOTE (Lancerlot)QUOTE (cix)Eu tin minte de cand imi antifonam Dacia ca am diluat vopseua antifonica cu benzina. Nu stiu ce are diferit vopseaua ta de vapor dar teoretic ar trebui sa mearga. Poti incerca cu o cantitate mica sa vezi daca mergeIar daca nu merge, nici o problema: poate inlocui foarte bine Napalmul la aruncatoarele de flacari! :-D
Poate o sa fii socat sa aflii ca bezina explodeaza doar in starea ei lichida. Gandestete daca diluantul se aprinde sau nu, si vorba aia se dilueaza si vopsele auto cu el. Sunt sigur de ceea ce am spus. Antifonul este facut pe baza de bitum si este diluabil cu benzina. Dupa ce se usuca poti sa fumezi linistit langa el ca nu se aprinde.
Poate o sa fii socat sa aflii ca bezina explodeaza doar in starea ei lichida. Gandestete daca diluantul se aprinde sau nu, si vorba aia se dilueaza si vopsele auto cu el. Sunt sigur de ceea ce am spus. Antifonul este facut pe baza de bitum si este diluabil cu benzina. Dupa ce se usuca poti sa fumezi linistit langa el ca nu se aprinde.
S-a rezolvat. :-D
Am facut o proba cu vopseaua diluata cu 20% motorina si merge perfect. Am pus un strat gros pe tot interiorul si mi-am antifonat si degetele,fara sa vreau.Ma bate un gand sa dau si pe interiorul portierelor si panoul ignifug..Ar avea vreun efect asupra zgomotului sesizabil in masina?
Stie careva cam cat dureaza sa se usuce?de vreo 2 zile stau si astept sa pun mocheta noua pe interior si tot nu e uscata inca.
Am facut o proba cu vopseaua diluata cu 20% motorina si merge perfect. Am pus un strat gros pe tot interiorul si mi-am antifonat si degetele,fara sa vreau.Ma bate un gand sa dau si pe interiorul portierelor si panoul ignifug..Ar avea vreun efect asupra zgomotului sesizabil in masina?
Stie careva cam cat dureaza sa se usuce?de vreo 2 zile stau si astept sa pun mocheta noua pe interior si tot nu e uscata inca.