2009 Mitsubishi Lancer 1.8 Mt Intense, Orient Red
- ursul_bipolar
- EVO I
- ursul_bipolar
- EVO I
Am trecut de 50k
Parca sa zic ca Ravenolul VSI pe care l-am bagat la ultima revizie nu prea imi place, mi se pare ca motorul este mai zgomotos la mersul pe autostrada fata de uleiul OEM pe care l-am avut timp de 2 revizii. Am facut cu el cam 2k. La consum nu am observat diferente.
Cred ca la urmatoarea revizie trec pe ENEOS Sustine 5W-40, il incerc si pe asta, vedem ce o fi de capul lui.
Urmeaza ITP-ul luna viitoare si capatul de bara care trebuie schimbat.
Parca sa zic ca Ravenolul VSI pe care l-am bagat la ultima revizie nu prea imi place, mi se pare ca motorul este mai zgomotos la mersul pe autostrada fata de uleiul OEM pe care l-am avut timp de 2 revizii. Am facut cu el cam 2k. La consum nu am observat diferente.
Cred ca la urmatoarea revizie trec pe ENEOS Sustine 5W-40, il incerc si pe asta, vedem ce o fi de capul lui.
Urmeaza ITP-ul luna viitoare si capatul de bara care trebuie schimbat.
- ursul_bipolar
- EVO I
- Scottishman
- EVO I
- ursul_bipolar
- EVO I
- Scottishman
- EVO I
Nu ?™tiu, ma?™ina am luat-o de noua ”n noiembrie...:-) Abia am trecut de o mie de km ?™i am luat decizia de a schimba uleiul, spre surprinderea dealerului care nu a avut nimic de obiectat, mai ales ca uleiul l.am luat de la ei.
Fiind uleiul produc?ƒtorului ma?™inii ?™i v?scozitatea respectiva ap?ƒrând ”n manualul de utilizare, ma gândesc ca nu vor fi probleme, fiind ”n trendul gamei sintetice de ultima genera?›ie. Am 600 de km cu uleiul asta ?™i motorul este extrem de elastic ?™i silen?›ios. Vedem când vine c?ƒldura ce va fi. :-)
Fiind uleiul produc?ƒtorului ma?™inii ?™i v?scozitatea respectiva ap?ƒrând ”n manualul de utilizare, ma gândesc ca nu vor fi probleme, fiind ”n trendul gamei sintetice de ultima genera?›ie. Am 600 de km cu uleiul asta ?™i motorul este extrem de elastic ?™i silen?›ios. Vedem când vine c?ƒldura ce va fi. :-)
- joshua1990
- EVO I
- ursul_bipolar
- EVO I
QUOTE (Scottishman @ Feb 25 2015, 12:20 AM) Nu ?™tiu, ma?™ina am luat-o de noua ”n noiembrie...:-) Abia am trecut de o mie de km ?™i am luat decizia de a schimba uleiul, spre surprinderea dealerului care nu a avut nimic de obiectat, mai ales ca uleiul l.am luat de la ei.
Tine-ma si pe mine la curent te rog de cum se comporta uleiul cand da caldura.
Tine-ma si pe mine la curent te rog de cum se comporta uleiul cand da caldura.
QUOTE (Scottishman @ Feb 24 2015, 06:42 PM) Mitsubishi ClearTec 0w-20 *, abia schimbat la primii 1000 km ( o mie) . Dupa ce am scos uleiul original de rodaj si am pus ClearTec-ul, motorul a prins viata brusc. Super ulei.
*Este Mobil1 0w20 advanced nustiucum imbuteliat pt mitsubishi. D-asta barboteaza si 4b11-le meu de cand il am si merge brici. Recomand schimbul la 12k maxim 15k km chiar daca producatorul zice 20k.
*Este Mobil1 0w20 advanced nustiucum imbuteliat pt mitsubishi. D-asta barboteaza si 4b11-le meu de cand il am si merge brici. Recomand schimbul la 12k maxim 15k km chiar daca producatorul zice 20k.