2008 Mitsubishi Lancer 1.5 109CP Inform StoneGray byaltuning
QUOTE (altuning)QUOTE (zimbet)QUOTE (altuning)Am mai facut stopurile fumurii fiindca erau de un roz obosit... ;-)
si am vopsit etrierele rosii.
Zi-mi si mie te rog cum ai facut farurile fumurii! 8) Cu spray sau pelicula? Unde si cat costa...
Cat costa sa-mi vopsesc si eu etrierele???
Eu am vopsit cu lac transparent in care am bagat cateva picaturi de negru. Am dat vreo 3 straturi.
Exista si spray, am si deala, dar iasa mai inchise cu spray.
Etrierele se vopsesc usor cu sprau sepcial, am la 40 RON si rosu ca la mine si galben.
Daca vrei pot sa-ti trimit si spary de stopuri si de etriere. Suna-ma mai bine,oky?
si am vopsit etrierele rosii.
Zi-mi si mie te rog cum ai facut farurile fumurii! 8) Cu spray sau pelicula? Unde si cat costa...
Cat costa sa-mi vopsesc si eu etrierele???
Eu am vopsit cu lac transparent in care am bagat cateva picaturi de negru. Am dat vreo 3 straturi.
Exista si spray, am si deala, dar iasa mai inchise cu spray.
Etrierele se vopsesc usor cu sprau sepcial, am la 40 RON si rosu ca la mine si galben.
Daca vrei pot sa-ti trimit si spary de stopuri si de etriere. Suna-ma mai bine,oky?
QUOTE (zimbet)Nu ma incata ideea cu spray pt far... Mi-am comandat dun USA o folie fumurie protectoare...
Pe langa spray rosu mai e ceva la astia 40ron (degresant/...)...
Este si aici folie protectoare pe diferite nuante, dar probloema cu asta e ca e greu de pus
fiindca are ceva curbe stopul si trebuie pusa cu grija cu foenul sub caldura.
Pe langa spray rosu mai e ceva la astia 40ron (degresant/...)...
Este si aici folie protectoare pe diferite nuante, dar probloema cu asta e ca e greu de pus
fiindca are ceva curbe stopul si trebuie pusa cu grija cu foenul sub caldura.
Uite aicea: http://www.rvinyl.com/wrapkits/vinyl/sm ... lights.htm
Duminica imi ajunge folia acasa!
Daca reusesc s-o montez singur/service... Va anunt si bag si niste poze...
Plus-ul la folie e ca o poti scoate dupa ce te saturi de ea... Cu spray-ul e mult de munca...
Plus-ul la folie e ca o poti scoate dupa ce te saturi de ea... Cu spray-ul e mult de munca...
QUOTE (zimbet)Uite aicea: http://www.rvinyl.com/wrapkits/vinyl/sm ... lights.htm
Astept poze ;-) sunt curios . Da e avantaj ca o poti da jos. Eu mizez pe faptul ca apar stopuri cu led
pt Lancer X si oricum le schimb, nu am de gand sa le tin. Te-al vopsit ca ma dispera plasticul ala roz ;-)
Astept poze ;-) sunt curios . Da e avantaj ca o poti da jos. Eu mizez pe faptul ca apar stopuri cu led
pt Lancer X si oricum le schimb, nu am de gand sa le tin. Te-al vopsit ca ma dispera plasticul ala roz ;-)
Am comandate spoiler fata, eleron si difuzor aer,filtru de aer in cutie, inca nu au venit.
Ce mi-a sosit azi in tara sunt ceva paravanturi fata, le montez maine si pun si poze.
Sunt marca AEROLIFT 230 RON/set. Mai am un set de paravanturi fata pt Lancer model 93-96,
pret la fel 230 RON.
M-am hotarat sa-i pun un kit de admisie de la K&N sau Simota, daca apuc sapt asta
si o sa bag si poze sa vedeti. Tocmai am fost la revizia de 15.000 si m-au incasat cu 650 RON,
au schimbat filtrele si uleiul.
Ce mi-a sosit azi in tara sunt ceva paravanturi fata, le montez maine si pun si poze.
Sunt marca AEROLIFT 230 RON/set. Mai am un set de paravanturi fata pt Lancer model 93-96,
pret la fel 230 RON.
M-am hotarat sa-i pun un kit de admisie de la K&N sau Simota, daca apuc sapt asta
si o sa bag si poze sa vedeti. Tocmai am fost la revizia de 15.000 si m-au incasat cu 650 RON,
au schimbat filtrele si uleiul.