2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
azi am fost la Stelco sa-mi pun toba stoc si am avut ceva surprize...
toba mea a fost mutata dintr-un garaj in altu si intre timp s-au pierdut niste componente...
1. garnitura intre flanse
2. flansa care vine de pe teava
3. cele 2 suruburi cu arc care unesc flansele
4. cele 2 tampoane in cruce si suruburile lor
cu primele 3 puncte poate ma ajuta apple... si cu 4 m-a ajutat marius_evo cu o bucata si marian cu alta ...
daca stiti pe cineva care a mai demontat toba de lancer benzina sau pe cineva care are lancer la dezmembrari...
sa-mi dea un semn de viata... nu stiu daca o scot la capat asa de usor...
ms... si astept vesti bune...
P.S. cine imi gaseste un astfel de tips la un pret mai ok... ii dau o bere...
toba mea a fost mutata dintr-un garaj in altu si intre timp s-au pierdut niste componente...
2. flansa care vine de pe teava
3. cele 2 suruburi cu arc care unesc flansele
4. cele 2 tampoane in cruce si suruburile lor
cu primele 3 puncte poate ma ajuta apple... si cu 4 m-a ajutat marius_evo cu o bucata si marian cu alta ...
daca stiti pe cineva care a mai demontat toba de lancer benzina sau pe cineva care are lancer la dezmembrari...
sa-mi dea un semn de viata... nu stiu daca o scot la capat asa de usor...
ms... si astept vesti bune...
P.S. cine imi gaseste un astfel de tips la un pret mai ok... ii dau o bere...
- Fişiere ataşate
-
- tip_titanium_easy_fit_magma_102_1_243556.jpg (165.41 KiB) Vizualizat de 2251 ori
[quote name='zimbet' date='Nov 8 2010, 04:12 PM' post='77060']
Iti dau eu o bucata de klingherit (nu stiu daca asa se scrie) si iti poti confectiona o garnitura din ea.Daca te grabesti, se gaseste in targul Obor, la taraba (klingheritul) si iesi mai ieftin decat daca iei garnitura. Eu nu am gasit decat tot setul de garnituri si suruburi la Mcar si erau prea scumpe ca sa merite,asa ca asta ar fi o alternativa.
Iti dau eu o bucata de klingherit (nu stiu daca asa se scrie) si iti poti confectiona o garnitura din ea.Daca te grabesti, se gaseste in targul Obor, la taraba (klingheritul) si iesi mai ieftin decat daca iei garnitura. Eu nu am gasit decat tot setul de garnituri si suruburi la Mcar si erau prea scumpe ca sa merite,asa ca asta ar fi o alternativa.