Lancer X Invite 1.5 MIVEC 109HP MT Negresa
Nu crezi ca ar arata mai bine cu eleron de evo x? Avand in vedere faptul ca vrei sa pui bara spate cu dubla evacuare, eu zic ca eleronul de evo x s-ar incadra perfect. Eu mi-am comandat unul aici . Costa 400 usd cu transportul inclus si mai dai 43 usd comisionul bancii daca faci plata prin Western Union.
Sau uite aici body kit de transformare in Evo X.
Oricum, spor la modificari. Abia astept sa vad cum iti iese la sfarsit.
Sau uite aici body kit de transformare in Evo X.
Oricum, spor la modificari. Abia astept sa vad cum iti iese la sfarsit.
QUOTE (allexino @ May 5 2009, 06:20 AM) Nu cred ca ar arata mai bine cu cel de evo X pentru ca bara comandata este de Ralliart, iar eleronul de Ralliart este cel sub Evo X ca marime! In plus si asa am avut discutii cu sotia in legatura cu eleronul ca nu ii place ei d-apai sa pun unul mai mare!!!
Ce inseamna sa fi insurat
Ce inseamna sa fi insurat
Am primit un termen de livrare la piese undeva la 1 luna deoarece piesele de Ralliart vin mai greu deoarece modelul de masina nu se aduce inca in Romania si implicit piesele se gasesc mai greu! Eu am rabdare. Oricum trebuie sa vina toate si sa fie gata de montat pe masina si dupa aia o bag la service.
Speedy, sotiei mele ii plac mai mult masinile elegante decat cele sport dar a inteles ca modificarile ce urmeaza sa le fac sunt de bun gust totusi. Sper sa am posibilitatea sa raman eu cu masina mea sport si sa ii iau ei una mai eleganta
Speedy, sotiei mele ii plac mai mult masinile elegante decat cele sport dar a inteles ca modificarile ce urmeaza sa le fac sunt de bun gust totusi. Sper sa am posibilitatea sa raman eu cu masina mea sport si sa ii iau ei una mai eleganta
- shadow2blade
- EVO I