2010 Lancer Sport Sedan 1.8 143 Cp Cool Silver
Deranjant nu in mod special, dar m-ar inderesa sa-mi explic fenomenul, pentru a putea sa-l folosesc dupa gustul meu, adica mie mi-ar placea sa se aprinda farurile cand descui masina si sa se inchida cand o incui, din punctul asta de vedere ma intereseaza mai mult.
Ai fost cu ea in service sa verifice asta? Ti-au dat vreo explicatie? Tu poti sa aprinzi farurile cand deschizi masina din telecomanda? Adica exista vreo reteta ca sa faci asta?
Ai fost cu ea in service sa verifice asta? Ti-au dat vreo explicatie? Tu poti sa aprinzi farurile cand deschizi masina din telecomanda? Adica exista vreo reteta ca sa faci asta?
Am fost cu ea in service si mi-au spus ca pot sa fac cum vreau eu, gen sa se aprinda farurile cand deschid masina si sa se inchida cand o inchid plus alte combinatii, dar nu mi-ar recomanda asta din cauza consumului de curent atunci cand se intampla asta. Adica , cand descui masina ai consum de la motorasele de la inchiderea centralizata, ai consum de la becurile din plafoniere, de la becurile de la semnalizare si ar mai fi si de la becurile de pozitie plus faza scurta. Un consum destul de mare dintr-o data. Urmeaza sa ma duc cu ea ( nu prea curand ) sa ma hotarasc cum si ce vreau . Iar pentru faza cu aprinderea total la intamplare mi-au spus ca ori e de la vreun fir care nu face contact cum trebuie ori din computer vreo eroare ceva de genul.
- marocanu2009
- EVO I
- marocanu2009
- EVO I
Eu zic sa te linistesti ca nu are rost sa mergi la service pentru asta. Eu ti-am zis ca am patit de doua ori in doi ani. Se poate sa nu se mai intample nici la tine, iar daca se mai intampla incearca sa vezi repeti exact ce ai facut inainte. Acele setari in computerul masinii poti sa le faci si la o revizie. Ei oricum se conecteaza cu masina la calculator si nu o sa te incarce mult pentru asta.