2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Mar 03, 2010 5:01 pm

arata foarte bine toba.
si foarte frumoasa masina asa neagra toata. eu in schimb as fi lasat sigla cum era.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Mar 03, 2010 5:14 pm

Arata bestial bestia . Esti chiar asa contra foliei de nu iti pui nici macar pe spate? I-ar schimba mult aspectul. Mai trebuie sa ii bagi niste roti si e gata.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Mar 03, 2010 5:31 pm

@ coobra: ms mult ...nu am vrut sa fie nimic cromat pe ea...tot ce era am dat jos...siglele am zis sa le fac rosii sa fie mai sporty ...ma batea gandul sa le fac negre sa fie toata neagra...dar le-am lasat rosii

@ cix:ahh..nu sunt contra foliei...dar am ramas cu putine fonduri ...imi vou pune folie cum fac rost de bani

cat despre jante vor urma unele de 18 negre sau negre cu buza rosie( si etrierii rosii)...dar pana le voi cumpara le voi face p'astea negru-mat si cand voi face rost de bani imi voi lua unele pe masura

o intrebare ca tot s-a adus vorba de folie: mi-a zis un prieten ca a gasit la Pitesti un loc unde pot ioniza geamurile...la cuptor, etc....toata masina m-ar costa 250 ron cu autorizatie....ce transparenta vreau..cum vreau eu ....ce ziceti?...pare ok?...e mai buna folia sau ionizarea?

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mie Mar 03, 2010 6:13 pm

Frumooooss!!!
Daca le ionizezi si te plictisesti de ele sau te deranjeaza noaptea sau te pune vreun garcea sa le "albesti" la loc ai cam pus-o pentru ca trebuie schimbate geamurile. Din cate stiu eu ionizarea nu e reversibila.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Mar 03, 2010 6:47 pm

QUOTE nu am vrut sa fie nimic cromat pe ea
total de acord. de ce nu faci un debage complet atunci?
stiu, mai greu, cu munca, dar eu zic ca iese. gandeste-te si la optiunea asta.

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Mie Mar 03, 2010 8:39 pm

NU le ioniza! Vor deveni hidoase capatand un aspect de oglinda. Foalia e una ionizarea e alta.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Mar 03, 2010 9:46 pm

Ok , pana acum e ok , mai ai ceva , dar cand vor fi banuti cum spuneai.
Nu le ioniza, parerea mea. Folia iti va continua linia masinii , pe cand ionizarea iti va face niste oglinzi nefiresti puse . Dar pana la urma e alegerea ta .
Hai , baga jante negre , etrierii rosii si folia si arata a alta masina .
Have fun and drive safe

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mie Mar 03, 2010 10:03 pm

eu azi am cautat sa mi pun folie, si m am oprit in momentul in care mi a zis un baiat de la un atelier ca nu se mai da autorizatie pe fata la nici o transparenta. la mine nu se merita sa mi pun numai pe gemuletele din spate

acum privind masina ta, si eu tot asa zic ... FOLIE. e sfanta cum ar veni. daca prinzi un functionar al statului in exercitiul functiunii si te pune sa dai "folia" jos ce faci ?

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Mie Mar 03, 2010 10:17 pm

Nu erau autorizate pe fata cele cu transparenta de 70% de aproape nici nu se observa folia?

Ca sa fiu on topic: Marius, daca-ti pui folie cu un indice de transparenta decent pe geamurile din fata n-ar trebui sa ai probleme. Am de cateva luni bune 35% pe toate geamurile si n-am avut probleme. Inca poti vedea in masina dar dupa cum cred ca ai observat azi, folia da un aspect mai placut masinii.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Mar 03, 2010 11:21 pm

@ cobra: are debadge - adica am dat scrisurile de pe portbagaj de tot jos - ...la diamante nu am renuntat si le-am facut rosii(dar pot oricand sa le fac negre, insa le mai las asa)

e o poza in care se vede portbagajul si puteti vedea ca scrisul e indepartat si n-a ramas nimic - a durat 15 min si a fost nevoie de un cutter si o surubelnita foarte foarte mica

am crezut ca ionizarea le va face negre si nu le va da aspect de oglinda..nu am stiut , ca daca stiam nu intrebam...dar asa afli si nu te duci sa faci prostii - deci clar - FOLIE pe masina

ca sa nu am probleme voi pune 45% pe spate si luneta si 35%(cum are shocs) pe fata sa n-am probleme

iar in weekend sper sa imi fac jantele astea negre si etrierii rosii si dupa ce pun si folia ma pun pe strans banuti pentru jante noi

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”