2007 Mitsubishi Lancer Clasic 1.6 Winered

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Sâm Iul 31, 2010 9:55 pm

Mersi baieti.

Dennis, drumul e foarte bun dinspre Sibiu pe toata lungimea transfagarasanului, abia dupa el spre Vidraru e mai damburos si cu cateva gropi. Oricum, eu nu mi-as face griji, n-o sa ai probleme

Pexule, facem schimb?
Si eu am un amortizor pe spate putin mai slab insa mai duce. Cat priveste bucsaraia, inca e buna, dupa ce am schimbat bieleta mi-au disparut toate zgomotele.
Jantele sunt inca ok, doar una pe spate e atinsa putin si cred ca de la vreo piatra de pe drumul forestier spre Padis. Deja nu prea mai am ce cauta pe astfel de drumuri cu rotile astea

bizon
EVO I

Mesaj de bizon » Sâm Iul 31, 2010 11:08 pm

QUOTE (gabitzu @ Jul 27 2010, 05:25 PM) Mersi frumos de ajutor Bizon.

Cu placere!
Oricand mai ai nevoie de astfel de ajutoare, cu multa placere.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Dum Aug 01, 2010 8:58 pm

S-ar putea sa mai apelez la tine, mai tarziu

Astazi am scos bara fata sa pot ajunge la faruri si sa ii indrept putin indoitura din stanga. Am rezolvat si cu reglatul farului din dreapta, e aliniat acum cu cel din stanga.

Mie unul mi se pare ca arata super fara bara, mai ca-mi venea s-o las asa o perioada

Si daca tot am reglat farul, am scris pe poze si de unde si cum se face, stiu ca mai multi erau interesati.

Cred ca weekendul viitor, sar iar pe faruri si le fac interiorul negru. Am timp o saptamana sa-mi adun curajul sa ma ocup de ele.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Noi 12, 2010 12:00 am

Pfff, a cam murit topicul asta asa ca incerc sa-i dau un sut cu cateva poze mai noi, sa turbeze iar Pexu la rosu meu

P.S. Ultimele 2 poze sunt niste tentative de HDR, insa cum n-am avut decat 1 singur RAW, nu prea au iesit calumea.

P.S. 2: Am uitat ca pexu si-a luat si el curcan rosu sa nu mai turbeze la culoarea mea

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Noi 12, 2010 12:53 am

Ne-am luat aparat foto? Ia zi, ce Sony ne-am tras ca vad ca am dat-o in DSLR-uri?
Superbe pozele insa grija la ultimul HDR: cerul gri ...

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Vin Noi 12, 2010 1:03 am

Cat de frumos luceste vopseaua! E clar, trebuie sa-i iei prelungirile de 2.0

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Vin Noi 12, 2010 9:40 am

Super poze , super masina

Arata super dar eu zic ca nu merita prelungiri ....arata mult mai bine clasic asa pe rosu

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Noi 12, 2010 10:23 am

Frumoase poze si masina la fel. Felicitari

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Vin Noi 12, 2010 10:28 am

Intr-adevar. Nici nu stiu ce e mai frumos... pozele sau masina?

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Noi 12, 2010 12:28 pm

QUOTE (chacha @ Nov 12 2010, 12:53 AM) Ne-am luat aparat foto? Ia zi, ce Sony ne-am tras ca vad ca am dat-o in DSLR-uri?
Superbe pozele insa grija la ultimul HDR: cerul gri ...

Chacha, aparatul e un Nikon D90
Cat despre HDR-uri, dupa cum am si zis, n-am avut decat un singur RAW tras din care am scos niste pseudo-expuneri diferite Mai am de invatat si de experimentat, hehe dar in primul rand imi trebuia materia prima.

Restul, multam de aprecieri, masina va ramane asa, nu mai am schimbari in plan. Doar ca noutate, se termina leasingul acum pe 1 decembrie.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”