2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D Intense Dune Beige
Eu pe la 8000km cand am completat am pus castrol. Nu mai stiu exact ce tip era, stiu doar ca era pentru motoare diesel vw cu pompe duse. A mers perfect pana la 15000. Daca mergi la service ei iti completeaza cu mobil1 din cate stiu. Eu zic ca merge oricare din astea doua. Ideea e sa nu faca spuma in contact cu uleiul vechi.
Imi cer scuze ca nu am mai postat ieri. Am fost a durat totul 5 minute ... au pus havoline s 5w-40 ( parca ) la pretul de 65 lei litrul
L.E. : am primit si o oferta pe care nu o puteam sa o refuz ) (yeah right) ... MMCS cu cablurile aferente si camera pentru mersul cu spatele la pretul REDUS de 1999 euro FARA TVA si manopera... cum sa-i refuzi? ntz ntz )
L.E. : am primit si o oferta pe care nu o puteam sa o refuz ) (yeah right) ... MMCS cu cablurile aferente si camera pentru mersul cu spatele la pretul REDUS de 1999 euro FARA TVA si manopera... cum sa-i refuzi? ntz ntz )
QUOTE (Vibe @ Mar 20 2009, 08:21 AM) Imi cer scuze ca nu am mai postat ieri. Am fost a durat totul 5 minute ... au pus havoline s 5w-40 ( parca ) la pretul de 65 lei litrul
hmmm.. suna interesant
si in pret intra si sistemul rockford fosgate ?!
hmmm.. suna interesant
si in pret intra si sistemul rockford fosgate ?!