2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
- marius_EVO
- EVO I
nu prea cred... eu de exemplu nici dupa 5-10-15 nu am simtit diferenta de consum... totul se simnte atuncea cand incerci sa mergi calm si calculat...
nu conteaza ce motor ai, daca il calci de nu-i dai voie sa respire...
eu nu am crezut niciodata ca voi scoate un cosntum de 6,3L/suta pe un motor de 2.0L Benzina si cutia CVT (mentionezi ca nu am umblat la clapete), doar la Cruise Control... acelas traseu initial il faceam cu 10L/suta, am reusit sa scot si 11,1L/suta + in ultima vreme faceam 7.9,8.2 si 8,3L/suta...
am obesrva caci daca mergi cu 140-160km/h, economisesti maxim 30-50min fata de 90-115km/h...
nu conteaza ce motor ai, daca il calci de nu-i dai voie sa respire...
eu nu am crezut niciodata ca voi scoate un cosntum de 6,3L/suta pe un motor de 2.0L Benzina si cutia CVT (mentionezi ca nu am umblat la clapete), doar la Cruise Control... acelas traseu initial il faceam cu 10L/suta, am reusit sa scot si 11,1L/suta + in ultima vreme faceam 7.9,8.2 si 8,3L/suta...
am obesrva caci daca mergi cu 140-160km/h, economisesti maxim 30-50min fata de 90-115km/h...
Eu cel putin la masina mea aveam un consum gigantic in oras (12-15l) si nu mergeam tot timpul ca Titi Aur. De vreo luna si ceva a inceput sa scada consumul in oras pe la 7-10, depinde cat e de aglomerat si cat stau la semafor. Acelasi stil de condus. Tin sa precizez ca masina a implinit 8000km astazi. Deci se mai lasa motorul insa difera de la masina la masina, cum ai exploatat-o pana acum, cum i-ai facut rodajul, etc.
P.S (dus-intors bucuresti-sinaia duminca trecuta consum 5,6, mers si cu viteze de 150km/h pe portiuni frumoase de drum).
Pe diesel bineinteles dar principiul e acelasi. Si benzinarele ar trebui sa se lase.
P.S (dus-intors bucuresti-sinaia duminca trecuta consum 5,6, mers si cu viteze de 150km/h pe portiuni frumoase de drum).
Pe diesel bineinteles dar principiul e acelasi. Si benzinarele ar trebui sa se lase.
m-am hotarat in sfarsit sa-mi vopsesc etrierile in ROSU...
am citit pe mai multe forum-uri si am decis ca le voi vopsi cu pensula...
FOLIATEC - este un produs laudat de mai toate forum-urile si contine tot chitul de aplicare (curatare,...)... am gasit ceva vanzatori... de la 80-140RON...
alte sfaturi...
EDIT: s-a dublat postul meu + detalii: http://www.foliatecshop.co.uk/shop/foli ... -p-80.html
am citit pe mai multe forum-uri si am decis ca le voi vopsi cu pensula...
FOLIATEC - este un produs laudat de mai toate forum-urile si contine tot chitul de aplicare (curatare,...)... am gasit ceva vanzatori... de la 80-140RON...
alte sfaturi...
EDIT: s-a dublat postul meu + detalii: http://www.foliatecshop.co.uk/shop/foli ... -p-80.html
- Fişiere ataşate
-
- 12023_Foliatec.jpg (130.04 KiB) Vizualizat de 2119 ori
Duplicolor se duce in 10-15luni... asta pare mai profesionist si mai usor de aplicat...
eu ma combin cu marius_evo si luam una la 2...
am sa iau de la RN, am vb cu ei... si au zic ca primesc produsul pe joi-vineri (15-16aprilie)... pe rosu am intrebat...
initial am vrut sa le vopsesc in camp electrostatic... dar era mult de munca + nu am reusit sa scot un cauciuc din interiorul sistemului... si m-am lasat de ideea aceasta...
eu ma combin cu marius_evo si luam una la 2...
am sa iau de la RN, am vb cu ei... si au zic ca primesc produsul pe joi-vineri (15-16aprilie)... pe rosu am intrebat...
initial am vrut sa le vopsesc in camp electrostatic... dar era mult de munca + nu am reusit sa scot un cauciuc din interiorul sistemului... si m-am lasat de ideea aceasta...