2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Vin Aug 15, 2008 8:52 pm

Eu nu aud nici un zgomot din portbagaj... circotasii mi-ar putea sugera sa opresc motorul in timpul mersului si il voi auzi. Dar si tu ai motor diesel si de aia nu inteleg! Sa fie oare virsta?

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Sâm Aug 16, 2008 4:59 pm

QUOTE (BUGHY)Deci ai facut o alegere buna cu Dynamat sau esti dezamagit ?
Sau mai atenuat, comparativ cum era inainte ?

A fost o alegere excelenta, insa nu poti sa te astepti sa faci din rahat bici. Iti micsoreaza zgomotul, insa nu iti face din masina un Mertzan.
Chiar as fi curios sa masor nivelul de zgomot din masina, daca are cineva un aparat de masura, ma bag.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Sâm Aug 16, 2008 8:15 pm

QUOTE (teo_paul)Parerea mea este ca zgomotul nu poate fi atenuat cu material textil, din simplul motiv ca acest material nu absoarbe nici zgomotul nici vibratiile.
Eu am lipit pe toti peretii portbagajului (mai putin pe podeaua lui) Dynamat (un material facut special ca sa absoarba vibratii si zgomot) gros de 2mm si tot se mai aud zgomote (mai ales de la socurile preluate de suspensie).

Prin masura asta nu am vrut decat sa elimin zgomotul pe care il face laterala respectiva in contact cu tabla masinii. Nu am vrut sa nu se mai auda zgomot de afara. De ala e mult mai complicat de scapat. Daca ciocani cu degetul in lateralele din portbagaj sau daca le misti un pic sus/jos ai sa auzi niste troncaneli.
Zgomotul pe care il face masina la rulare si motorul nu ma deranjeaza. Dar sa aud batai, imi aduce aminte de perioada cand aveam dacie. Eu merg in fiecare zi la lucru cate 1 km pe drum pietruit si cu multe gropi. Poate mai incolo o sa continui cu dynamat.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Sâm Aug 16, 2008 8:18 pm

QUOTE (decebal12345)Eu nu aud nici un zgomot din portbagaj... circotasii mi-ar putea sugera sa opresc motorul in timpul mersului si il voi auzi. Dar si tu ai motor diesel si de aia nu inteleg! Sa fie oare virsta?

Nu cred ca e varsta. Cred ca e drumul pe care mergi :-D . Eu sunt multumit de cum a iesit.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Dum Aug 17, 2008 1:27 am

Salut, buna treaba, ma bucur cand cineva mai incearca sa faca ceva. Vreau sa te intreb ce material ai lipit, de unde se poate procura si daca are vrea denumire si mai ales cu ce l-ai lipit. Si eu ar trebui sa fac operatiunea asta mai ales ca am tubul de bass in portbagaj si chestiile fac ca dracu, zornaie din toate partile, daca pun mana pe ele nu mai fac. Daca poti sa imi dai niste informatii...raman recunoscator.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Aug 17, 2008 9:31 pm

QUOTE (goldeye3002)Salut, buna treaba, ma bucur cand cineva mai incearca sa faca ceva. Vreau sa te intreb ce material ai lipit, de unde se poate procura si daca are vrea denumire si mai ales cu ce l-ai lipit. Si eu ar trebui sa fac operatiunea asta mai ales ca am tubul de bass in portbagaj si chestiile fac ca dracu, zornaie din toate partile, daca pun mana pe ele nu mai fac. Daca poti sa imi dai niste informatii...raman recunoscator.

Nu stiu cat esti de familiar cu materialele de croitorie, dar am sa incerc sa fiu cat se poate de explicit.
Materialul este "polar" (este materialul din care se fac hanorace dinalea pufoase) si este destul de gros. L-am lipit cu Bison Kit Montage; ceva mai greu merge si cu silicon, dar merge. Eu as fi vrut sa lipesc un bevatex ceva in genul celui care este intre placajul sin portbagaj si mocheta, dar este mai greu de procurat pentru ca se vinde doar in cantitati mari. Materialul asta il aveam si nu m-a costat nimic, dar se gaseste la magazinele cu materiale textile.
Sper sa iti fi fost de folos. Succes.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Aug 23, 2008 11:18 pm

Nice color! :-D Facem schimb pe 2 zile :roll:

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Aug 24, 2008 9:50 am

QUOTE (zimbet)Nice color! :-D Facem schimb pe 2 zile :roll:

Mersi :-D . Vrei sa facem schimb si de masini sau doar de culoare?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Aug 24, 2008 10:32 am

E cam aceeasi chestie!!! Mai mult de culoare :-D

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Sep 24, 2008 4:08 pm

Stiam ca am uitat sa scriu ceva. Probabil de la oboseala.

Alaltaieri m-am intors dintr-o vacanta la Kusadasi. In total am facut 3000km in care masina s-a comportat foarte bine.
In Turcia foarte multe drumuri au asfaltul facut dintr-un pietris nasol. Mai ca imi venea sa ma dau jos din masina sa o iau pe jos . Imi tiuiau urechile de la zgomot.
Bulgaria nu mi-a placut deloc. Poate ca inspre Sofia sau catre Varna e mai frumoasa, dar pe unde am trecut eu nu am vazut nimic frumos, iar drumurile sunt foarte rele.
Am venit kusadasi - brasov (1280km) in continuu si am condus doar eu. Nu recomand nimanui si nu cred ca mai fac asta nici eu. A fost foarte obositor. Am facut 16ore.
In seara asta o sa pun si doua poze de-acolo.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”