2008 Mitsubishi Lancer 1.5 109CP Inform StoneGray byaltuning

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mar Apr 29, 2008 11:12 am

QUOTE (Cristian Todea)Salutare gasca mare, pun si eu o intrebare. Se afla printre noi vreun posesor de service auto sau tunning? Caci as dori sa mai pun niste caluti la o fiara neagra pe nume Lancer 1.5 Invite 2008. Am pus o toba Magnaflow, si se aude cam bine, dar asta e de efect nu de caluti. Am intrebat la m car de unde am cumparat masina, dar nu o sa aduca power box curand. Deci daca auziti ceva, cumva, va raman profund recunoscator. Va pup pe toti.

Hai sa zic si cu POWER-BOX ...e un caca de siguranta de 1 LEU (poti desface si sa vezi care e treaba ;-)
nu merita sa dai pe el cateva milioane bune, ce face de fapt...un mic hack!!! Eu iti recomand un chip de calitate.
Noi facem pt motoarele 2.0 diesel care sunt aceleasi ca pe golf V.

The Hammer
EVO I

Mesaj de The Hammer » Joi Mai 08, 2008 6:33 pm

ce se aude cu spoileru ala? l-ai pus ?

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Lun Mai 12, 2008 2:13 pm

M-au incurcat pastele si alte proiecte, dar baetii au terminat de finisat si de dat spritz-kit pe el.
Maine e ziua cea mare ;-) pana acum am fost de am facut culoare la vopsea pe calculator.
Aia au zis ca au nimerit-o, numai pe baza de apa, fiindca pe diluant nu se mai face.
Azi se vopseste, asa ca maine il montez sus pe masina. Si vin si pozele ;-)

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Mai 12, 2008 6:46 pm

QUOTE (altuning)Pt resoftare trebuie sa trimitem computerul masinii in elvetia,
fiindca nu avem momentat sculele necesare pt modelul nou. Castigul este de 12 cai. Mai putem pune un filtru K&N sport in cutia originala si o evacuare sport. Asa mai castigi max 10 cai.

1. M-as mira sa-ti dea elvetianul 12 cai, sincer. Maximum oferit este de 10%,nu 15%.
2. Filtru in cutie + toba sport iti dau maxim 10 cai. Mai exact... vreo 2. Si asta cu mare indulgenta!

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Mai 12, 2008 6:58 pm

Bine , bine si pretul la toata treaba asta cu armasarii ?

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Sâm Mai 17, 2008 7:42 pm

Am vazut masina cu ocazia 4tunning Iulius Mall, arata bine dar nu pare pra modificata. Am vazut schimbatorul, jantele si ledurile pe care as fi vrut sa le vad noaptea mai mult. Succes in continuare cu masina.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mie Mai 28, 2008 1:40 pm

Azi pun eleronul, in sfarsit am putin timp. Maine pun si pozele sus.
Am vazut un topic in care un membru se plangea ca nu e motor turbo.
La 1.5 de 109 cai cred ca e o soluite turbina de la CZT 1.5 turbo 150 HP
fara turbo e tot de 109 HP. Nu am verificaqt dar ma informez si va spun.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mie Mai 28, 2008 1:44 pm

QUOTE (Marty)QUOTE (altuning)Pt resoftare trebuie sa trimitem computerul masinii in elvetia,
fiindca nu avem momentat sculele necesare pt modelul nou. Castigul este de 12 cai. Mai putem pune un filtru K&N sport in cutia originala si o evacuare sport. Asa mai castigi max 10 cai.

1. M-as mira sa-ti dea elvetianul 12 cai, sincer. Maximum oferit este de 10%,nu 15%.
2. Filtru in cutie + toba sport iti dau maxim 10 cai. Mai exact... vreo 2. Si asta cu mare indulgenta!

1.Eu lucrez cu ei si tot ce zic e testat si verificat, si pana acum n-am avut surprize.
Dovada o sa-l fac pe al meu, sa vad daca-i mai pun turbina sau nu...

2.Am zis max 10 cai. Cu un filtru sport si o evacuare aka - Supersprint sau magnaflow castigi si mai mult de 10 cai.
La un filtru in cutie si un traseu sport custom ex BORLA eu zic ca treci de 10 HP.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Mai 28, 2008 1:48 pm

QUOTE (altuning)La 1.5 de 109 cai cred ca e o soluite turbina de la CZT 1.5 turbo 150 HP
fara turbo e tot de 109 HP. Nu am verificaqt dar ma informez si va spun.

Motorul de 1.5 aspirat 109 CP e total diferit de motorul 1.5 turbo 150 cp de pe CZT.
Nu au nici o legatura unul cu celalalt, nu au nimic in comun.
Cel de 1.5 109CP e conceptie Daymler - Mitsubishi, cel de 150 CP e 100% Mitsubishi si mai poate fi intalnit si pe smart brabus 178cp sau cam asa ceva.

Turbo pe aspiratul de 1.5 ?
Exclus!
Dintr-un milion de motive, atat de ordin financiar cat si tehnic.

De soft sunt interesat!
A mai incercat cineva sa-mi citeasca softul si nu a mers...asa ca sunt satul de vrajeli!
Nu am incredere sa trimit ECU la dracu in praznic.

Vreau sa vad si eu un colt/lancer 1.5 aspirat (in RO) resoftat si care e ok ! :-D
Astept!

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Mai 28, 2008 4:16 pm

QUOTE (altuning)QUOTE (Marty)QUOTE (altuning)Pt resoftare trebuie sa trimitem computerul masinii in elvetia,

2.Am zis max 10 cai.
Si-n propozitia dinainte ce-ai zis?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”