2010 Lancer Ralliart 2.0 240cp Lightning Blue
Sedanul normal poate are 480l, EVO X MR nu ştiu.
?ntreb pt. că ăstia dau 323l. Şi din ochi e relativ greu de apreciat c?t este exact, nu pare prea mare. Poate o fi doar valabil pt. echiparea MR care m-ar interesa pe mine.
La STI de ex. e foarte mic, doar 300l.
Am avut Golf 5 4motion şi la 350l, nu mi-au ?ncăput niciodată doar bagajele noastre, adică 2 genţi.
Nu mă aşteptam să fie at?t de greu să aleg o altă maşină.
?ntreb pt. că ăstia dau 323l. Şi din ochi e relativ greu de apreciat c?t este exact, nu pare prea mare. Poate o fi doar valabil pt. echiparea MR care m-ar interesa pe mine.
La STI de ex. e foarte mic, doar 300l.
Am avut Golf 5 4motion şi la 350l, nu mi-au ?ncăput niciodată doar bagajele noastre, adică 2 genţi.
Nu mă aşteptam să fie at?t de greu să aleg o altă maşină.
Fericitule . La mai mare (adică EVO) .
?n altă dezordine de idei . Eu trăiam cu impresia că RA vine doar cu tracţiune faţă . Să ?nţeleg că m-am ?nşelat ? Pe site-ul celor de la Mitsubishi Romania, la modele RA, nu se zice nimic de trenul de rulare, ?n timp ce la EVO spune concret despre tracţiunea integrală permanentă .
?n altă dezordine de idei . Eu trăiam cu impresia că RA vine doar cu tracţiune faţă . Să ?nţeleg că m-am ?nşelat ? Pe site-ul celor de la Mitsubishi Romania, la modele RA, nu se zice nimic de trenul de rulare, ?n timp ce la EVO spune concret despre tracţiunea integrală permanentă .
salut!
saptamana asta urmeaza sa primesc si eu un ralliart sportback orange santorini, aceeasi echipare, fara piele/navi/woofer.
m-am speriat un pic cand am citit de revizii si de consum, dar asta e!
sper ca oamenii de la service sa fie priceputi!
sa o stapanesti sanatos, si poate ne vedem prin oras.
saptamana asta urmeaza sa primesc si eu un ralliart sportback orange santorini, aceeasi echipare, fara piele/navi/woofer.
m-am speriat un pic cand am citit de revizii si de consum, dar asta e!
sper ca oamenii de la service sa fie priceputi!
sa o stapanesti sanatos, si poate ne vedem prin oras.
- fastcarjunkie
- EVO I