Lancer X Invite 1.5 MIVEC 109HP MT Negresa
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (shadow2blade @ Apr 25 2009, 11:27 AM) Pai o toba de ralliart cat costa ? N-ar fi cea mai buna varianta ?
Ar fi cea mai buna varianta dar inca nu am primit un raspuns de la dealer in legatura cu pretul si disponibilitate. Oricum ma astept la un pret destul de mare deoarece este piesa OEM, dar daca nu este exagerat poate fac un efort si il iau pe ala. Mi-a promis ca saptamana asta imi spune un pret dar nu m-a sunat inca. Mai asteptam...
Ar fi cea mai buna varianta dar inca nu am primit un raspuns de la dealer in legatura cu pretul si disponibilitate. Oricum ma astept la un pret destul de mare deoarece este piesa OEM, dar daca nu este exagerat poate fac un efort si il iau pe ala. Mi-a promis ca saptamana asta imi spune un pret dar nu m-a sunat inca. Mai asteptam...
- shadow2blade
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (allexino @ Apr 27 2009, 05:23 PM) Daca stii tu ceva mai interesant, sunt deschis la propuneri!
Astea nu-ti plac?
http://mitsu.ro/forum/index.php?s=&sho...ost&p=33101
sau ... sunt de parere ca Volk sau Advan stau impecabil pe Lancer ... dar nu stiu daca sunt dealeri pe aici ... si au niste scoruri ... ih
EDIT: tu vrei doar finala de ralliart sau tot sistemul?
Uite, am gasit o poza cu circuitul pentru Ralliart, intradevar sistemul este unul custom, dar ca sa-ti faci o idee(cate gasesti la evolutionm pe forum)
Astea nu-ti plac?
http://mitsu.ro/forum/index.php?s=&sho...ost&p=33101
sau ... sunt de parere ca Volk sau Advan stau impecabil pe Lancer ... dar nu stiu daca sunt dealeri pe aici ... si au niste scoruri ... ih
EDIT: tu vrei doar finala de ralliart sau tot sistemul?
Uite, am gasit o poza cu circuitul pentru Ralliart, intradevar sistemul este unul custom, dar ca sa-ti faci o idee(cate gasesti la evolutionm pe forum)
- Fişiere ataşate
-
- ralliartexhaust4.jpg (83.53 KiB) Vizualizat de 1937 ori