2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
Iata cateva poze cu masinile din colectia personala......Bine ar fi fost sa fie toate modelele la scara 1:1
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0046_resize.JPG (84.38 KiB) Vizualizat de 2033 ori
-
- IMG_0045_resize.JPG (82.15 KiB) Vizualizat de 2036 ori
-
- IMG_0038_resize.JPG (82.15 KiB) Vizualizat de 2021 ori
-
- IMG_0033_resize.JPG (73.13 KiB) Vizualizat de 2026 ori
-
- IMG_0037_resize.JPG (81.12 KiB) Vizualizat de 2045 ori
-
- IMG_0036_resize.JPG (68.09 KiB) Vizualizat de 2048 ori
-
- IMG_0031_resize.JPG (70.83 KiB) Vizualizat de 2044 ori
-
- IMG_0029_resize.JPG (83.54 KiB) Vizualizat de 2072 ori
Le-am luat de la M CAR, de pe Giulesti. Am cautat si eu peste tot si nu am gasit, asa ca m-an hotarat sa iau de la m car daca din alta parte nu aveam de unde. Am dat 200 ron pe toate 3. Luna asta este promotie si beneficiem de reducere 20% la accesorii mitsu si la piese de schimb. Am aflat si eu astazi cand am luat machetele....
Macheta de Evo IX pe care am luat-o era ultima . Poate se mai gaseste pe la alt dealer mitsu.
Machetele sunt la scara 1:43.
Macheta de Evo IX pe care am luat-o era ultima . Poate se mai gaseste pe la alt dealer mitsu.
Daca au si Carisma facelift (>2000), eventual albastra, m-as baga si eu la una... Trece cineva pe acolo sa imi spuna si mie? Am cautat pe ebay dar nema', numa Carisma I si in nici un caz albastrul meu.... Preferabil 1:18 dar pana la urma o Matza pe bord in plus ar da mai bine....indiferent de marime....
QUOTE (moro @ Mar 23 2009, 09:14 PM) Le-am luat de la M CAR, de pe Giulesti. Am cautat si eu peste tot si nu am gasit, asa ca m-an hotarat sa iau de la m car daca din alta parte nu aveam de unde. Am dat 200 ron pe toate 3. Luna asta este promotie si beneficiem de reducere 20% la accesorii mitsu si la piese de schimb. Am aflat si eu astazi cand am luat machetele....
Dap, 200 ron a fost pretul final pentru 3 machete la scara 1:43.
Dupa cate am vazul eu la m car, aveau cam toate modelele. Dar Mitsu Carisma, sincer sa fiu, nu am vazut. Poate or avea la alti dealeri. Eu am fost doar la MCar de pe Giulesti. Cred ca cel mai sigur ar fi sa suni la ei si sa ii intrebi.
Cat despre culoare, si eu am vrut macheta de New Lancer neagra, dar nu au avut decat rosie..........decat deloc este buna si asa.
Dap, 200 ron a fost pretul final pentru 3 machete la scara 1:43.
Dupa cate am vazul eu la m car, aveau cam toate modelele. Dar Mitsu Carisma, sincer sa fiu, nu am vazut. Poate or avea la alti dealeri. Eu am fost doar la MCar de pe Giulesti. Cred ca cel mai sigur ar fi sa suni la ei si sa ii intrebi.
Cat despre culoare, si eu am vrut macheta de New Lancer neagra, dar nu au avut decat rosie..........decat deloc este buna si asa.
Astia de la Mitsu nu au nici manuale pentru ea (Carisma) darmite altele. Am stat 8 zile sa imi vina filtrul de benzina original, cica este ultimul comandat in ultimii 3 ani, deci nici nu am pretentii sa aiba alte bunatati legat de Carisma cand abia cu ajutorul lui Razvan Mic de la Mitsu Cluj a durat o luna sa fac rost de un manual de utilizator scanat. Deci, nu cred ca se gaseste nici in alte reprezentante. Pana la urma trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de masina rara... Exclusivitatea se plateste ...