2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Mar 06, 2012 9:31 pm

Ce ai mai facut cu bara fata, ai reusit sa iti pui bara de ralliart?

santto
EVO I

Mesaj de santto » Mar Mar 06, 2012 10:15 pm

frumoasa culoare

bara se poate repara fara probleme , poate fi adusa la forma initiala.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Mar 08, 2012 2:48 pm

Din motive ce tin de integritatea mea psihica, cel putin pentru moment, nu voi oferi detalii despre cazul cu bara mea fata.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Mar 08, 2012 4:34 pm

Nu-mi place deloc cum suna replica anterioara! Iti doresc mult succes si astept cu interes o revenire purtatoare de noi detalii.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Mar 16, 2012 10:46 pm

Proiectul e in curs de desfasurare.
Povestea e una foarte, foarte, foarte lunga. Si nu e printre cele mai placute. As zice ca totul e bine cand se termina cu bine, dar inca nu s-a terminat. Si nu stiu cand se va termina... Nu ofer detalii...

Pe de alta parte, mici reparatii: 2 adancituri in capota, le-am observat inainte de iarna grea dar le-am amanat pe acum. Le-am reparat la un baiat super priceput pe 60 Ron.

Proiecte de viitor apropiat : voi vopsi jantele. Probabil alb, sau ceva de genul asta:

Poza lui Marius de mai sus ma inspira.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Sâm Mar 17, 2012 5:37 am

Jantele vopsite creaza o impresie artistica tare puternica. Chiar si in poza dar in realitate. Ce tip de vopsea se foloseste?

Pe partea cealalta esti deja creator de suspans...

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Mar 17, 2012 11:51 am

...ma bucur ca iti place...albul cu acel turcoaz, sau albastru, sau bleu ce o fi el mi se pare foarte tare, uite aici si un alt exemplu, dar nu pe Lancer, iar cu niste gume cu talon ceva mai mic, distantiere si masina cv mai joasa....poti spune ca jantele pe 16 sunt de-a dreptul superbe

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Mar 18, 2012 10:20 pm

Pentru ca nu am fost dispus sa investesc in stergatoare mai scumpe (cele stock m-au tinut deja 2 ierni grele si am abuzat in mod eronat de ele pe gheata mai ales in primul an) am cumparat din Real stergatoare Valeo, cica Made in France, 600 mm/450 mm, la un cost de vreo 30 ron amandoua. N-am facut decat o singura proba si par ca merg ok, da' om vedea...

Va ziceam mai sus ca-s mai multe de zis, ei bine nu detaliez pe forum, a fost o luna in care am zis ca cedez psihic, insa ce pot sa va zic este ca masina mea intra la revopsit maine, culoarea nu bate de nicio culoare cu ce am eu pe masina... Acum sunt aproape sigur ca va iesi ok, sper sa nu mai am surprize, insa din motive ce tin de respectul ce-l port unui membru al service'ului, nu o sa ofer detalii publice despre metoda rezolvarii culorii, pentru ca n-are el nicio vina directa si l-as pune intr-o lumina proasta... Pun o poza "before", adica cum arata masina acum. Unghiul nu este cel mai fericit, si in poza nu se vede chiar foarte bine, pentru ca poza e un pic intunecata... O sa pun si o poza after, adica una de... marti, cel mai probabil...
Fişiere ataşate
IMAG0474.jpg
IMAG0474.jpg (1.26 MiB) Vizualizat de 2144 ori

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Mar 19, 2012 8:53 am

Dc nu vrei sa dai detalii? Cumva bara de ralliart?

andrei

Mesaj de andrei » Lun Mar 19, 2012 9:20 am

Cred ca mai curand diferenta de nuanta i-a mancat zilele.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”