2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Mie Feb 15, 2012 9:18 pm

cred ca era bolovan in toata regula ...nu se poate face nimica cu bara asta?:-s...mie mi s`a zis ca nu se poate pune alta bara(decat cea originala) ptr ca nu au acelasi cod si cei de la casco nu vor deconta in cazul in care difera codurile:|

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Feb 15, 2012 9:20 pm

Nu vreau sa fac nimic cu bara asta, desi sunt 100% sigur ca se poate repara.
Adica eu le dau milioane luna de luna si la o dauna sa o fac pe banii mei ? Sa fim seriosi!

Fransiza nu am, prima nu mi se mareste indiferent de daune pe o perioada de 5 ani, pentru ce sa o fac pe banii mei?

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Mie Feb 15, 2012 9:26 pm

aici ai dreptate si tu.
ai vorbit la service? se poate bara de sportback?

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Mie Feb 15, 2012 9:44 pm

Da stiu ca era serios bulgarele. Imi pare rau! Sper sa pui noua bara cat mai curand. Mie imi placa mai mult cea originala.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Feb 16, 2012 7:57 am

Toate accesoriile de pe bara asta nu se vor mai potrivi pe bara de sportback asa ca trebuie inlocuit tot(grile, proiectoare, chiar si traversa metalica de sub bara) asa ca ai grija. Si eu cand am luat cainele am vrut bara de sportback insa am renuntat ca trebuia sa mai dau 1400Ron din buzunar si asta asa ca au avut bunavointa cei din service ca altfel diferenta era de vreo 3000Ron si au am avut si un proiector, drila proiector si scut plastic de sub bara distruse. Deci in cazul tau diferenta e undeva la 4000RON asa ca ai grija, oricum eu iti urez succes daca eu nu am reusit macar tu sa reusesti.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Feb 16, 2012 11:09 am

Foarte probabil ca cei de la casco sa nu iti dea bara la inlocuit pentru ca nu e rupta/crapata. Daca e impinsa din interior revine la forma initiala.
Dupa cum arata 99% iti da reparatie bara si revopsit.

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Joi Feb 16, 2012 1:05 pm

o schimba ...ideea e sa`i dea de sportback;)...mie nu mi`au dat:|

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Feb 16, 2012 5:24 pm

Flipper, imi amintesc de postarile tale pe teme asta, s-ar putea sa ai suta la suta dreptate. Acum nu stiu daca bara indoita inseamna automat reparatie si nu inlocuire, dar ma intreb, Malakai isi doreste cu adevarat, daca nu cumva merita un efort financiar suplimentar.

Eu cred ca trebuie incercat si presat, daca nu si nu, vazut cat costa una sptbk cu tot cu accesoriile si incercat o manevra cu service-ul la genul: pe casco o aduci pe asta, iti ramane tie cu tot ce mai iei de pe masina, mie mi-o aduci pe aia cu accesorii, vezi cat face, apoi un discount supersonic si gata. Nu stiu daca merge dar cred ca ar trebui incercata combinatia!

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Lun Feb 27, 2012 10:48 pm

cand vei trece la roti pe 18"...o idee mai ciudata de culoare

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Mar 04, 2012 8:47 pm

Culoarea e foarte frumoasa.
Eu momentan nu sunt dispus sa investesc in jante, asadar e doar ideea de schimb.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”