2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Toate accesoriile de pe bara asta nu se vor mai potrivi pe bara de sportback asa ca trebuie inlocuit tot(grile, proiectoare, chiar si traversa metalica de sub bara) asa ca ai grija. Si eu cand am luat cainele am vrut bara de sportback insa am renuntat ca trebuia sa mai dau 1400Ron din buzunar si asta asa ca au avut bunavointa cei din service ca altfel diferenta era de vreo 3000Ron si au am avut si un proiector, drila proiector si scut plastic de sub bara distruse. Deci in cazul tau diferenta e undeva la 4000RON asa ca ai grija, oricum eu iti urez succes daca eu nu am reusit macar tu sa reusesti.
Flipper, imi amintesc de postarile tale pe teme asta, s-ar putea sa ai suta la suta dreptate. Acum nu stiu daca bara indoita inseamna automat reparatie si nu inlocuire, dar ma intreb, Malakai isi doreste cu adevarat, daca nu cumva merita un efort financiar suplimentar.
Eu cred ca trebuie incercat si presat, daca nu si nu, vazut cat costa una sptbk cu tot cu accesoriile si incercat o manevra cu service-ul la genul: pe casco o aduci pe asta, iti ramane tie cu tot ce mai iei de pe masina, mie mi-o aduci pe aia cu accesorii, vezi cat face, apoi un discount supersonic si gata. Nu stiu daca merge dar cred ca ar trebui incercata combinatia!
Eu cred ca trebuie incercat si presat, daca nu si nu, vazut cat costa una sptbk cu tot cu accesoriile si incercat o manevra cu service-ul la genul: pe casco o aduci pe asta, iti ramane tie cu tot ce mai iei de pe masina, mie mi-o aduci pe aia cu accesorii, vezi cat face, apoi un discount supersonic si gata. Nu stiu daca merge dar cred ca ar trebui incercata combinatia!
- marius_EVO
- EVO I