2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Dum Mai 29, 2011 10:15 pm

QUOTE (Malakai @ May 28 2011, 05:08 PM) Le-am "relacuit" daca pot spune asa, initial erau prea dark si mi-era teama pentru certificatul meu de inmatriculare.
Le-am mai deschis putin.

Cum ai facut asta? Si eu as vrea sa le mai deschid putin, inca n-am avut probleme cu nimeni dar mi se par prea inchise.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Mai 29, 2011 11:21 pm

Se pot face pe acelasi principiu ca atunci cand au fost lacuite prima data. Din ce am inteles se face un fel de polish care se aplica stopurilor si apoi iarasi la cuptor.

andrei

Mesaj de andrei » Dum Mai 29, 2011 11:28 pm

Finally, debadge!

Arata mult mai bine acum! La un eleron mai micut tip buza nu te-ai gandit? Probabil il iei la pret mult mai ok, iar ce economiseste investesti in ceva roti mai mari. Parerea mea.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Mai 30, 2011 9:07 am

Eleronul tip buza e la chilipir pe situl imoprtatorului chiar unul alb, dar parerea mea e ca nu se aseaza prea bine pe lancer, tot eleronul clasic daca pot zice asa arata super pe masina asta.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Mai 30, 2011 9:09 am

lip-spoiler-ul arata bine pe ralliart, are bara spate mai supla, l-am vazut pe ralliartul de test si mi-a placut

wall

Mesaj de wall » Lun Mai 30, 2011 9:51 am

cum e prinderea lip-spoilerului? Se gaureste tabla de la portbagaj?

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Mai 30, 2011 10:01 am

Mi-a placut, ai fost pe faza Din cate stiu, nu. Banda dublu-adeziva sau un alt adeziv

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Mai 30, 2011 10:30 am

Andrei, multumesc!
Sincer mie-mi place foarte mult eleronul de Lancer cu 2 adancituri, la ala visez eu la primele finante. Problema e ca urmeaza o perioada de foc pentru mine: am 2 botezuri + o nunta, toate in perioada imediat urmatoare. Deci va trebui sa mai astept pana spre sfarsitul anului pentru o investitie mai consistenta...

Inca o data evidentiez jantele pe 16 care-s minunate la orice gen de drum. Am prieteni cu 18 care suspina cand merg cu mine. Ce sa-i faci... looks<comfort

Si inca una, asta asa ca sa ma tachinez un pic cu Flipper (glumesc)... astazi, consum 6.1 pe aprox. 15 km (oras, Otelarilor, Faleza, Brailei, Regiment 11 Siret) - la un moment dat am avut valoarea minima absoluta de cand am masina pe computerul de bord, adica 5.4, ma simteam ca intr-un biped.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Mai 30, 2011 10:48 am

CUm conduci tu de scoti consumurile astea? La ce turatie schimbi?
EU aseara 7,6 mazepa,brailei, dumneasca,balcescu,piata centrala, casa rosie, faleza,elice,casa rosie, balcescu,mazepa mers normal 50-70km/h cu vreo 2 reprize de 6000rpm

Daca fac drumuri mai lungi in mediul urban scot si eu consum bun, dar ingeneral fac drumuri de 4-5 km si consum se invarte injur de 9-10.

E misto si eleronul cu 2 adancituri dar mie unul mi se pare prea inalt. Mie cel mai mult imi place eleronul ala mai scund care il si am dealtfel montat pe masina. Dar fiecare cu gusturile lui...
Cand te uti de sus de la vreun balcon arata mai bine ala cu 2 adancituri mai ales daca ai si folie neagra lipita pe cele 2 andancituri, insa cand te uti din spate sau lateral parca da mai bine cu eleronul mai scund.

Eu in viitorul mai indepartat (cel mai devreme la anul) vreau sa ii pun praguri si mustati sau spoilerul pt bara fata. Bine eu vreau multe dar bani nu prea sunt(bara spate rali art, evacuare dubla, bara fata de sportback, discuri de frana perforate cand o sa se toceasca astea actuale, etc) dar astea le voi face atunci cand voi avea ocazia.

Una peste alta desi sunt nemultumit de greutatea cu care se misca cei de la service cand e vorba de inlocuit ceva pe garantie, lancerul e o masina care mi-am dorito mult, as conduce-o non stop si de care am grija ca ochii din cap. Daca ar fi sa imi iau masina acum tot lancer as alege.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Mai 30, 2011 9:46 pm

Daca vrei consum, schimba la 2500-2700 si "mangaie" pedala de acceleratie incet pana la viteza la care vrei sa ajungi. Fara accelerari bruste, fara accelerari inainte de semafoare, etc. Mentine viteza prin aceeasi mangaiere usoara de pedala. Asta o faci cand vrei musai consum, eu de obicei nu prea tin cont dar mai fac teste de genul asta ca sa vad "cat pot sa scot" cel mai putin. Mi se pare ca am facut si poza astazi la 5.4, deci daca vrei dovada o pot posta, doar ca e putin in ceata ca aveam emotii. Oricum, se intelege.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”