2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
- shadow2blade
- EVO I
Le-am "relacuit" daca pot spune asa, initial erau prea dark si mi-era teama pentru certificatul meu de inmatriculare.
Le-am mai deschis putin si pot spune ca acum imi plac chiar mai mult, cand sunt stinse au o nuanta discreta de movaliu asa de aproape, nu stiu cum sa descriu culoarea mai bine... iar aprinse, efectul fumuriu pe care mi l-am dorit.
Le-am mai deschis putin si pot spune ca acum imi plac chiar mai mult, cand sunt stinse au o nuanta discreta de movaliu asa de aproape, nu stiu cum sa descriu culoarea mai bine... iar aprinse, efectul fumuriu pe care mi l-am dorit.
- marius_EVO
- EVO I
Momentan nu mai am bani, vopsitul in camp electrostatic este intre 100 si 200E toate 4 si...
Prioritar ar fi eleronul, abia apoi... Oricum sa stiti ca imi plac foarte mult cele pe 16, chiar daca cele pe 18 sunt mai "aratoase". Daca ar fi sa schimb cred ca as pune pe 17.
P.S. : imi expira RCA'ul la inceput de iunie, alti bani, alta distractie...
Prioritar ar fi eleronul, abia apoi... Oricum sa stiti ca imi plac foarte mult cele pe 16, chiar daca cele pe 18 sunt mai "aratoase". Daca ar fi sa schimb cred ca as pune pe 17.
P.S. : imi expira RCA'ul la inceput de iunie, alti bani, alta distractie...
- marius_EVO
- EVO I
Inca un lucru de lauda pentru cei de la UniCredit Leasing. Dupa ce mi-am exprimat dorinta de a schimba firma la care am RCA cu cel mai ieftin "furnizor" posibil (asta dupa ce estimarea Groupama pentru anul 2 de contract sarise de la 6 mil la 15 mil fara a avea niciun fel de dauna pe RCA), am primit astazi vestea pe mail, cum ca au semnat intelegerea pe 1 an cu Omniasig, pentru 478 Ron. Scadenta la care trebuie sa platesc factura este 01.07. Pai asa da!
- shadow2blade
- EVO I
Arata foarte frumos masina ta insa mie unul nu prea imi plac masinile cu portbagajul chel
Mereu cand te vad pe strada imi rup gatul dupa masina ta, dar ieri am aflat de la George de la iricad ca s-a mai vandut un lancer bleu in galati si astazi l-am vazut prin oras si isi rupea gatul soferita dupa masina mea . O asteptam pe forum!
Parerea mea e ca eleronul e indispensabil la modelul asta de masina. Din punctul meu de vedere lancerul sedan pare netrminat fara eleron. La mine era primul accesoriu pe lista de achizii dupa aparatori de norori si scutul de tabla(primit bonus de la iricad). Il luam de nou de cand ma luat masina insa nu am avut bani atunci intrucat am ramas lefter dupa RCA si casco.
Mereu cand te vad pe strada imi rup gatul dupa masina ta, dar ieri am aflat de la George de la iricad ca s-a mai vandut un lancer bleu in galati si astazi l-am vazut prin oras si isi rupea gatul soferita dupa masina mea . O asteptam pe forum!
Parerea mea e ca eleronul e indispensabil la modelul asta de masina. Din punctul meu de vedere lancerul sedan pare netrminat fara eleron. La mine era primul accesoriu pe lista de achizii dupa aparatori de norori si scutul de tabla(primit bonus de la iricad). Il luam de nou de cand ma luat masina insa nu am avut bani atunci intrucat am ramas lefter dupa RCA si casco.