Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Mai 29, 2012 4:12 pm

De scos eleronul elegant si pus unul sport fie cel jos fie cel mai inalt sau chiar de evo.
Folie neagra pt bara fata.
Eventual ornamente proiectoare.

Eleronul sport e un must have pentru aceasta masina.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Mai 29, 2012 4:54 pm

Multumesc de raspunsuri , mi-au fost de ajutor . Pana acum lista suna cam asa :

Eleron - ramane cel discret , e o chestie de gust
Ornamente proiectoare
Folie negra bara fata
Grila cromata sport radiator
Suport numar Evo
Pe spate totul ramane asa deocamdata , va fi schimbata ulterior bara si evacuarea cu una de Ralliart ( sunt sarac dar am Casco !)
Masina are scaune de piele si incalzire in scaune precomandate , am scris la inceputul topicului unde am facut comanda si cat costa
Pedalier sport
Presuri cauciuc
Cuva portbagaj
Set antifurt roti
Scut metalic pt motor
Cu siguranta va veni si folia pe geamuri , dar nu sunt hotarat de la cine sa fie folia si daca sa o fac la repr .

Nu pot pune faruri xenon cu spalatoare jet ( nu pot sa optez pt nimic din fabrica sau la optionale, va trebui sa fie ceva aftermarket si cred ca doar becuri ). Din cate stiu daca e sa fie pe original trebuiesc schimbate farurile cu totul si e vreo 2200 de euro parca ) . Ca sa am si spalatoare , probabil ca va trebui modificata bara fata sau ceva de genul , nu stiu exact ce implica asta si daca se merita . Pt benzina de 1.8 nu ma lasa sa optez decat pt varianta Intense , am explicat la inceputul topicului de ce .

Va multumesc de sfaturi , sper sa arate intr-un fel cu ce am pus pana acum .

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Mar Mai 29, 2012 10:32 pm

Si eu am 1.8 benzina Intense ca si tine. Stiu ca e scump sa schimbi cu faruri originale cu xenon, de aceea eu m-am gandit sa las farurile clasice, dar sa imi pun spalator de faruri (fac drumuri intre mai multe judete si, adesea, se nimereste sa ploaie si sa fie si noapte...groaznic!!!). Am intrebat in Cluj la service daca se poate si cat ma costa sa imi pun spalator de faruri, insa astia habar nu au. Mi-au spus ca ei nu au mai montat asa ceva si ca nu stiu. Ba mai mult, la un moment dat (ca sa ma descurajeze si sa le dau pace) mi-au spus ca trebuie sa schimb bara fata, sa schimb maneta care actioneaza sistemul de spalare al geamurilor, plus celelalte....
Parerea mea este ca se poate pune spalator de faruri, doar ca cei din Cluj nu stiu. De aceea, ma gandeam ca poti pune macar o intrebare cand iti comanzi masina...poate cei din Galati sunt mai priceputi si iti spun ca se poate si, cine stie, poate e si la un pret accesibil. Te-ar scuti de alte chestii ulterior, mai ales ca spuneai ca vrei sa iti pui xenon ulterior.
De altfel, eu i-am intrebat si de incalzire in scaune montata ulterior si nici aici nu mi-au putut da un raspuns. Iar, la un moment dat, mi-au spus ca trebuie sa inlocuiesc complet scaunele fata cu altele daca vreau incalzire, ceea ce implica niste costuri mult prea mari. Deci, eu nu ma pot baza pe raspunsurile pe care le primesc de la Mitsubishi Cluj.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Mai 29, 2012 10:46 pm

sabin.b @ ca sa iti raspund la intrebari :

1 ) despre spalatoare faruri voi intreba maine cand fac actele de leasing si iti raspund maine seara
2) scaune incalzite - nu e nevoie sa comanzi alte scaune , e o prostie . Eu am vrut scaune din piele , nu vin asa din fabrica dar se monteaza dupa cu piele de vaca din Anglia care s-ar putea sa fie mai buna calitativ decat cea din Japonia . Si daca imi pun piele pe tapiterie evident ca pun si incalzire in scaune . Pielea costa 1300 Euro iar incalzirea in scaune costa 216 euro parca . Astea sunt preturi comunicate de repr Mitsu din Galati , Iricad , si ar trebui sa fie valabile si la tine . Cred ca unii pt mai putina bataie de cap te expediaza cu un raspuns si gata . Ei vor doar sa vanda masina si sa ia comisionul . Dupa...e o alta poveste . Nici astia la Galati nu au stiut din prima , eu le-am spus cum vreau sa vina masina de noua si ei au intrebat mai departe la Bucuresti . Dupa o zi a venit si raspunsul . Se poate monta si piele pe scaune dar si incalzire doar in scaunele fata . Deci de putut se poate...insa trebuie si bunavointa . Din cate stiu operatiunea asta s-a mai facut pana acum la Bucuresti cu un ASX care avea piele crem pusa tot dupa fabricatie si arata bine . Si ASX - ul avea incalzire in scaune . Deci se poate...

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Iun 05, 2012 9:22 pm

incalzire in scaune se poate monta foarte usor, fara sa schimbi scaunele, eu mi-am montat.
spalatoare de far se gasesc modele universale, chiar initiase @marty un topic pentru achizitionarea unora de pe ebay.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Iun 05, 2012 9:47 pm

Sa vina masinuta mai intai si apoi vad eu ce se mai poate imbunatati . Pana una alta la mine in oferta scrie ca masina are " Oglinzi incalzite , reglabile si pliabile electric " . Dupa o cercetare amanuntita am vazut ca nici un Lancer nu a venit pana acum cu oglinzi pliabile de nou , vazusem un topic cu cineva din Anglia care trimitea parca oglinzi pliabile cu totul pt vreo 200 de euro . Vom trai si vom vedea , sa apara mai intai si sa vad cu ce vine exact , poate e model 2012 , acum are euro 5 si poate au mai pus si ei cate ceva in plus . La mine in Galati nu am nici un Lancer 1.8 benzina 2012 , maine trebuie sa vina un 1.8 Invite dar e oferta de 2011 care cred ca era la ei pe site .

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Iun 06, 2012 9:40 am

un coleg de forum - nu mai stiu cine - si-a montat oglinzi pliabile electric si cu semnalizare.
se gasesc pe ebay si pe alte site-uri specializate din strainatate, pretul este in jur de 180 usd.
se gasesc de toate, vointa si bani sa fie, si mai ales fara consultatii de la dealer, ca daca ar fi sa te iei dupa ei, nu se poate monta nimic pe masina.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Iun 06, 2012 11:15 am

Merci de informatii , parca citisem si eu de colegul cu oglinzile pliabile o sa il contactez dupa ce vine masina sa vad unde si le-a montata el , ca nu m-as baza pe repr . Cel mai mult ma preocupa lipsa xenonului , care din ce spun cunoscutii chiar face diferenta . Sa vedem daca pot pune becuri xenon fara sa incalc vreo lege . Am inteles ca e problema daca pun doar becuri fara lupa care sa directioneze lumina unde trebuie si nu si in ochii participantilor la trafic .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Iul 23, 2012 10:52 pm

Si uite asa, dupa atata timp , in cateva zile ar trebui sa ajunga masina in tara , asa am fost informat de dealer . De-abia astept sa vad ce a iesit , dupa atatea luni care parca au durat o vesnicie . Nu am mai postat de mult , sunt plecat din tara de o luna pe o barca de 11400 de cai , nu prea am net tot timpul dar cand am citesc cu interes majoritatea posturilor ( obiective ) referitoare la eventualele probleme la noul lancer . Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebari si m-au ajutat sa iau decizii corecte . Poate ne vom vedea la vreo intalnire daca va fi una dupa octombrie cand ajung si eu prin tara . Cred ca sunt bun de cinste !

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Lun Iul 23, 2012 10:59 pm

aia 11400 sunt man b&w sau sulzer?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”