2007 Lancer Clasic, 2.0 136cp, A31
- metal_militia
- EVO I
fiind sambata numai aveam cu cine sa vorbesc la dealersi maine de dimineata trebuie sa ma intorc in Bucuresti, asa ca am luat de la metro singurul ulei Mobil 5w40 pe care il aveau (super 3000 sau asa ceva, full sintetic) si am completat 800ml. Nu cred ca a consumat atat de mult ulei in ~7000km de la revizie, deci aia de la serviceul din Constanta sunt niste gainari si nu am pus cat ulei trebuie.
Cat despre amortizoare, inca nu m-au contactat de la serviceul la care am fost, deci inca nu au gasit nicaieri la distribuitori piesele...daca aveam golf in juma' de ora erau gata..asa ciuda am pe masinile astea nemtesti de duzina, la ei tot e mai ieftin..dar exclusivitatea se plateste
PS: rog un moderator sa schimbe la numele topicului gri metalizat in A31 ca eu sunt singurul cu nume dubios la topic...
Cat despre amortizoare, inca nu m-au contactat de la serviceul la care am fost, deci inca nu au gasit nicaieri la distribuitori piesele...daca aveam golf in juma' de ora erau gata..asa ciuda am pe masinile astea nemtesti de duzina, la ei tot e mai ieftin..dar exclusivitatea se plateste
PS: rog un moderator sa schimbe la numele topicului gri metalizat in A31 ca eu sunt singurul cu nume dubios la topic...
- metal_militia
- EVO I
Imi pare rau ca o spun, dar mie nu imi plac. Jante frumoase avea Simi pe Lancer-ul lui 1.6. Evident e chestie de gusturi. Eu as lua niste jante care sunt putin iesite in afara aripii, astfel fac masina mai lata. Uite niste jante frumoase pe Lancer Ralliart.
Si niste jante de 18"...
Si niste jante de 18"...
- Fişiere ataşate
-
- IMG00101_20090918_0918.jpg (88.72 KiB) Vizualizat de 2015 ori
-
- IMG00027_20090724_1828.jpg (77.55 KiB) Vizualizat de 2010 ori
-
- 690026_26_full.jpg (24.76 KiB) Vizualizat de 2018 ori
-
- new015_1.jpg (51.83 KiB) Vizualizat de 2009 ori
- metal_militia
- EVO I
Daca ar fi fost pe alese as fi optat si eu pentru niste Volk sau Advan, dar astea le-am gasit second hand si din astea trebuie sa-mi aleg pentru ca nu am finante pentru altceva
Pro sprinturile sunt mai bune si ca pret si sunt si un pic mai bine ingrijite, dar tenzo arata mai "import".
Multumesc pentru pareri, acum mai trebuie doar sa scap de ale mele zilele astea si sa ma decid...
Pro sprinturile sunt mai bune si ca pret si sunt si un pic mai bine ingrijite, dar tenzo arata mai "import".
Multumesc pentru pareri, acum mai trebuie doar sa scap de ale mele zilele astea si sa ma decid...
- metal_militia
- EVO I
- metal_militia
- EVO I