2008 Mitsubishi Lancer Clasic Amethyst Black
- andrei.pex
- EVO I
A trecut ceva timp de cand am mai postat ceva pe la jurnal si cred ca a sosit momentul sa fac un mic update referitor la Pex.
Astazi a primit folie Llumar 95% spate + luneta iar la finele saptamanii sper reusesc sa fac si jantele negre mat ( mersi gabitzu ).
Planuri de viitoar....eeerrrmmmm....cam in 2-3 saptamani ar trebui sa ajunga kitul de arcuri Spax racing , 40mm mai joase ( vorba lui RC , cred ca o sa`mi scuip dintii ) iar ultima modificare la masina va fii sa schimb becurile stock cu un kit bi-xenon
Cam atat deocamdata
Astazi a primit folie Llumar 95% spate + luneta iar la finele saptamanii sper reusesc sa fac si jantele negre mat ( mersi gabitzu ).
Planuri de viitoar....eeerrrmmmm....cam in 2-3 saptamani ar trebui sa ajunga kitul de arcuri Spax racing , 40mm mai joase ( vorba lui RC , cred ca o sa`mi scuip dintii ) iar ultima modificare la masina va fii sa schimb becurile stock cu un kit bi-xenon
Cam atat deocamdata
- andrei.pex
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
Cat te costa arcurile Pex-ule? Ma intereseaza si pe mine, ma uitam dupa o suspensie Tein completa (amortizoare si arcuri) dar ma duce in 1600 dolari cu tot cu transport asa ca mai bine ies cu 200 arcuri
Vezi ca matzele noastre sunt cam surioare, merg cap la cap la modificari
Edit: Spor la vopsit jante cu mare placere te mai ajut daca pot
Vezi ca matzele noastre sunt cam surioare, merg cap la cap la modificari
Edit: Spor la vopsit jante cu mare placere te mai ajut daca pot