2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
In sfarsit am scapat de discurile de frana pe fata, care erau ovalizate. Le-am inlocuit cu discuri de frana EBC TurboGroove. Decat sa ma duc sa le rectific, am preferat sa le schimb. Cu aceasta ocazie am schimbat si placutele de frana pe fata, tot cu EBC GreenStuff. Acum astept sa vad cum se comporta discurile, dar abia peste 200-300 de km o sa isi arate adevaratele performante. Ca prima impresie....discurile suiera in momentul franarii...ceea ce....imi place . Voi reveni cu impresii si pareri.
L.E.: Discurile de frana pe fata care se potrivesc pe Lancer 1.8 benzina se potrivesc si pe Lancer 2008 2.0 DID. Discurile au codul GD1534.
L.E.: Discurile de frana pe fata care se potrivesc pe Lancer 1.8 benzina se potrivesc si pe Lancer 2008 2.0 DID. Discurile au codul GD1534.
- metal_militia
- EVO I
Revin cu impresii in legatura cu discurile de frana: pot sa spun, cu mana pe inima, ca schimbatul discurilor de frana reprezinta cea mai desteapta miscare pe care am facut-o in legatura cu masina. Am facut aproape 1500 km de cand le-am schimbat si abia acum au inceput sa isi faca treaba asa cum trebuie. Franele se comporta excelent, iar masina franeaza prompt chiar si la viteze mari. La partea cu zgomotul...intradevar, zici ca opresti locomotiva...discurile sunt zgomotoase (scot un suierat / huruit), dar mie chiar imi place cum se aud.