Hello to all Mitsubishi fans
- Andrei Suzuki
- EVO I
Salutari,
Multam fain de sfaturi.
Un Remus la cat se duce ca pret?Cei de la M Car nu vor face figuri, daca ma duc cu toba aftermarket?Ca stiu ca sunt cam reticenti.
Marty: ce modificari ai pe Mitsa ta?Cat se duce blana asta de 2 litri?
Ca am tot auzit diferite variante, 210, 215, 220 Km/h. Si tare sunt curios....
Multam fain de sfaturi.
Un Remus la cat se duce ca pret?Cei de la M Car nu vor face figuri, daca ma duc cu toba aftermarket?Ca stiu ca sunt cam reticenti.
Marty: ce modificari ai pe Mitsa ta?Cat se duce blana asta de 2 litri?
Ca am tot auzit diferite variante, 210, 215, 220 Km/h. Si tare sunt curios....
Aceleasi prastii vin pe toate Mitsele de 2.0 . Nu stiu altii cum sunt dar mie mi se par niste anvelope abominabile. in primul rind sunt f. zgomotoase; in al doilea rind nu prea ofera aderenta dorita de mine.
P.S.: Daca vreti sa va schimbati gumele dar sa pastrati jantele astea, IN NICIUN CAZ sa nu luati gume mai late pentru ca exista pericolul sa va sara de pe janta. Din cite am citit eu, pentru latimi de 205 si 215, latimea minima a jantei este de 7".
P.S.: Daca vreti sa va schimbati gumele dar sa pastrati jantele astea, IN NICIUN CAZ sa nu luati gume mai late pentru ca exista pericolul sa va sara de pe janta. Din cite am citit eu, pentru latimi de 205 si 215, latimea minima a jantei este de 7".
Salutari, again...
Au aparut si lautarii... ..
Ei sunt un Pioneer DEH-2900MP, as fi pus si linkul dar nu stiu daca am voie si nu vreau sa supar pe nimeni ca fac reclama.....
.
Diseara ma duc sa ii montez, abia astept sa aud cum suna Mitsa....
Am optat pentru varianta asta de lautari pentru ca au fost moca, i-am primit cadou de la taica-miu..... 8)
Va tin la curent.....
Au aparut si lautarii... ..
Ei sunt un Pioneer DEH-2900MP, as fi pus si linkul dar nu stiu daca am voie si nu vreau sa supar pe nimeni ca fac reclama.....
Diseara ma duc sa ii montez, abia astept sa aud cum suna Mitsa....
Am optat pentru varianta asta de lautari pentru ca au fost moca, i-am primit cadou de la taica-miu..... 8)
Va tin la curent.....
Le-am scris celor de la Accolade pentru preturi de pleoape.
Le-am cerut de asemenea si pretul pentru mai multe bucati, sa vad daca variaza.
Ar fi interesant daca pretul este bun sa luam mai multe bucati, poate ne scoatem mai ieftin.
Pentru doritori in momentul in care am raspuns de la ei, va tin la curent.
Sa auzim de bine
Le-am cerut de asemenea si pretul pentru mai multe bucati, sa vad daca variaza.
Ar fi interesant daca pretul este bun sa luam mai multe bucati, poate ne scoatem mai ieftin.
Pentru doritori in momentul in care am raspuns de la ei, va tin la curent.
Sa auzim de bine