2007 Mitsubishi Lancer Clasic 2.0 136cp , Negru
- cezarionus
- EVO I
QUOTE (Ursu)salut marty!!am si io o intrebare.......cum sunt farurile,in cat timp ti le au adus??d p ebay zici ca le ai luat nu? multumesc
Salut!
Nu mai retin cit a durat toata chestia, cred ca-n jur de 6 saptamini din momentul comenzii pina-n momentul in care mi-au ajuns farurile. Eu am platit cu transfer bancar si asta a prelungit un pic toata treaba. Transportul din state pina aici a fost cu posta normala, si asta ajutind la intarziere.
Ca si design, farurile sunt superbe. Ca si luminozitate, daca pui xenoane si le pui sa bata un pic mai sus (nu deranjeaza), sunt ok! Daca pui halogene... mai bine uita!
Salut!
Nu mai retin cit a durat toata chestia, cred ca-n jur de 6 saptamini din momentul comenzii pina-n momentul in care mi-au ajuns farurile. Eu am platit cu transfer bancar si asta a prelungit un pic toata treaba. Transportul din state pina aici a fost cu posta normala, si asta ajutind la intarziere.
Ca si design, farurile sunt superbe. Ca si luminozitate, daca pui xenoane si le pui sa bata un pic mai sus (nu deranjeaza), sunt ok! Daca pui halogene... mai bine uita!
aceeasi problema o am si eu la focus cu reglajul farurilor angel eyes, dar la mine bat foarte bine si cu halogen(mai nasoala treaba ca pozitiile au o culoare alba rece iar fazele sunt mai galbui. nu ma apuc sa le mai schimb ca masina e de vanzare). farurile negre originale ale ei le mai ai(nu e nimic scris de ele pe acest topic)?
Dupa nefericitul eveniment cu linia de tramvai si pseudo societatea de asigurari generali (mictiona-m-as pe firma lor!), dat fiind faptul ca o anvelopa la reprezentanta (nu am idee sa mai miporte cineva Yokohama-n Romania) costa cca. 350 EUR + TVA, m-am vazut nevoit sa-mi cumpar 4 gume noi. Asadar, de simbata seara, Mitsa e mindra posesoare a 4 gume noi noute marca Toyo, model Proxes T1-R.