2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Feb 23, 2010 3:33 pm

eu am facut-o chiar gri carbon, de-aia iti si ziceam

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Feb 23, 2010 4:13 pm

Eu zic ca ar merge pe negru, pt ca masina ta este albastra si tot ar exista un contrast.

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Feb 23, 2010 4:48 pm

QUOTE (marius_EVO @ Feb 23 2010, 02:23 PM) [...]insa masina mea e neagra si nu stiu daca are efect[...]

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Feb 23, 2010 5:41 pm

@ cix: da...m-am jucat in photoshop...ar fi ok si sa vopsesc gri-carbon...eu am vazut ca tu ai facut grila negru-mat...cand aveai bara normala....asta noua ca ai facut-o gri carbon inca nu am vazut-o( sa pui niste poze cu ea )

@SickneS: cu grila voi face...daca colantez mijlocul cu carbon 3m - voi colanta si grila la fel, daca voi face negru mat voi face si grila negru mat, daca fac gri carbon voi face si grila la fel....ea nu va ramane asa

ma mai gandesc pana maine..cand va trebui sa ii fac ceva

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mar Feb 23, 2010 5:46 pm

Tot gri sau negru zic si eu.

Nu-ti pune toba sport pentru ca iti afuma tot spatele. Am un prieten cu un astra diesel cu toba sport si are tot timpul bara si hayonul afumate nasol. Bine, la masina neagra poate nu se vede ca e afumata. Eu zic sa-i pui doar tips.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Feb 23, 2010 5:56 pm

Uite un link unde se vad grilele gri, dar la mine aveam si conturul acela la grila de jos si l-am vopsit tot gri. De-aia am zis ca la tine cred ca ar merge sa vopsesti totul, inclusiv plasa de la grile.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Feb 23, 2010 10:07 pm

@ metal_militia: too late...e in tara si zilele astea ajunge si la mine sa o montez

cat despre grile...si partea centrala ma gandesc ori la negru-mat sau gri-carbon...maine sper sa vedeti ce-a iesit...o parte..pentru ca nebunia va continua pana vineri

apropo: caut jante de schimb pentru 3 zile maxim....imi vopsesc jantele negre ( asta ca deocamdata nu am bani de alte jante...dar pe viitor sunt urmatoarea miscare)

asa ca....cat timp astea sunt la vopsit am nevoie de niste jante...cine se ofera???? promit ca dureaza maxim 3 zile si nu merg mult

jantele le voi face ca cele din poze...si cred ca le pun o dunga rosie...ca voi face si etrierii rosii..ce parere aveti?

pe viitor va urma ceva de 18..dar mai incolo....apropo...jantele din poze vi se par negru-mat sau negru normal..lucios???

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Feb 23, 2010 10:13 pm

Scuze...m-am tampit, aveam impresia ca este vorba despre masina lui cix...
Sorry !!!

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Feb 23, 2010 10:34 pm

chill..nu-i problema ....am pus votul tau ca fiind pentru negru ca asa ai zis initial

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mar Feb 23, 2010 10:40 pm

Daca nu iti place toba, o accept eu.

Daca vrei iti dau eu o janta de tabla pe 16" cu 195/50, roata de rezerva.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”