2007 Lancer Clasic, 2.0 136cp, A31
- metal_militia
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
si ca un UP trist...trebuie sa schimb amortizoarele fata imi bate pe dreapta fata la gropi si denivelari (ceva gen clanc-clanc) si credeam ca e de la o bucsa de la bascula, am fost la service-ul unde am fost pana acum cu toate masinile si eu si taicamiu cu ale lui, si am vazut ca amortizorul dreapta fata curge in draci si ca ala de pe stanga e putin "umed". Cica ar fii bine sa schimb si flansele pentru ca, neamortizand bine socurile, toate gropile au batut in flansa. Astept azi preturile sa vad cat de tare sa ma bucur...ma astept la o bucurie foarte scumpa, dar asta e...
PS: credeti ca ar trebui sa intreb ci la Mitsubishi? sau aia imi dau preturi astronomice...
PS: credeti ca ar trebui sa intreb ci la Mitsubishi? sau aia imi dau preturi astronomice...
- metal_militia
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
Am verificat uleiul de dimineata si era sub unctul de minim pe joja, dar totusi deasupra spiralei din capat si as vrea sa cumpar un litru ca sa completez...problema e ca nu stiu ce ulei am acum. L-am schimbat la reprezentanta la revizie si pe factura scrie doar Mobil 5w40...dar de care model de Mobil 5w40 o fi? Daca are cineva informatii sigure despre ce pun aia la service va rog sa postati ca nu vreau sa pun alt tip de mobil, chiar daca e tot 5w40