2008 Mitsubishi Lancer 2.0 Di-d Invite Stonegrey - Turbotica
Si sa inteleg ca de la Superb ``ti-ai luat-o`` ? ... din cate stiu eu V6-le de 2.5 are vreo 161,163 CP. Ca greutate nu cred ca depaseste mai mult de 150 Kg fata de Lancer ( adica are vreo 1700 maxim ) ... teoretic ar fi cam la fel, TDI-ul de pe Superb avand ceva mai multe resurse de putere si cuplu si bineinteles tine si de plecare and stuff. Daca era modelul echipat cu transmisie automata trebuia sa-l faci sau maxim sa fiti egali, daca era manual are un mic avantaj , parerea mea.
E un topic pe aici pe forum parca... avand cuplul mare diesel-ul e un pic delicat de controlat la plecare dar poti sa exersezi undeva intr-o parcare mare , strada foarte putin circulata etc. iar de schimbat eu zic ca la 4200-4400 ( maxim ) sa schimbi.
A , si foarte important sa dezactivezi ASC-ul .... care-ti taie din putere cand intervine. In rest... PRACTICE!
A , si foarte important sa dezactivezi ASC-ul .... care-ti taie din putere cand intervine. In rest... PRACTICE!
astazi turbotica a primit cadou un set de stergatoare noi Valeo XTREM Silencio care m-au costat 200 RON. momentan sunt incantat de ele, mai ales ca prin partile astea s-au pus ploile si cele pe care le aveam lasau dare urat de tot.
pe viitor eleronul, sper sa ajunga comanda din rusia, daca nu sa ma descurc cu moro ... si resoftarea, care it's a must, cred ca am sa aleg oferta lui Jeff
pe viitor eleronul, sper sa ajunga comanda din rusia, daca nu sa ma descurc cu moro ... si resoftarea, care it's a must, cred ca am sa aleg oferta lui Jeff