2008 Lancer 1.8 - 143CP Orient Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Vin Noi 28, 2008 4:17 pm

Sa stii ca am citit pe la americani de insonorizari cu dynamat care nu prea dadeau rezultate. Adica se simtea ceva dar nu cat trebuie. Nici nu poti sa acoperi toata masina cu material, ca e greu ca naiba si in unele locuri nu ai acces. Deci eu cred ca singura speranta sunt cauciucurile low noise.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Noi 28, 2008 5:55 pm

Mie personal,mi se pare ca cel mai mult zgomot se aude de la pasajul rotilor,orice pietricica sau nisip se aude cum e aruncat,iar cind mergi pe ploaie zici ca treci cu masina printr-un vad de riu asa tare se aude apa.
Cred ca acolo ar trebuii pus ceva material de antifonare.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Noi 28, 2008 7:52 pm

QUOTE (Nahkri)Mie personal,mi se pare ca cel mai mult zgomot se aude de la pasajul rotilor,orice pietricica sau nisip se aude cum e aruncat,iar cind mergi pe ploaie zici ca treci cu masina printr-un vad de riu asa tare se aude apa.
Cred ca acolo ar trebuii pus ceva material de antifonare.

M-a prins odata grindina la Sinaia, avea masina 1 saptamana...am crezut ca trece piatra prin tabla, asa de ingrozitor se aude. Nu cred ca am vazut vreo masina care sa aiba tabla atat de subtire, Logan-ul era parfum. Pe langa asta, tabla este perfect goala (pe interior) pe toata suprafata masinii, lucru constatat (fara surprindere) cand am facut antifonarea.
Nu poti sa contracarezi cu Dynamat tabla ieftina si goala din fabrica. Am ciocanit o usa de Lancer antifonata si una de BMW normala, mi-a fost rusine sa spun ca eu am antifonat-o, suna a gol in comparatie cu BMW-ul...
Antifonarea m-a ajutat la micsorarea zgomotului ce venea prin usi si din portbagaj, putin la zgomotul motorului (auzit din afara masinii), foarte mult ajuta sistemul audio, se aude mai bine, mai clar, fara vibratii. La ce nu ajuta: nu elimina zgomotul cauciucurilor de rahat (cand am pus cauciucuri silentioase de iarna s-a facut liniste in masina), nu elimina zgomotul venit dinspre motor spre habitaclu, nu elimina zgomotul de rulare venit prin podeaua masinii care e tabla goala.
Concluzia mea: mi-ar fi parut rau sa nu antifonez masina, dar nu m-a ajutat cat mi-as fi dorit. In plus voi alege cu siguranta alte anvelope de vara la primul schimb si cam atat. Nimic altceva nu cred ca ajuta (decat sa strang bani de bmw - un vis indepartat).

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 28, 2008 7:59 pm

am observat ca rusii izoleaza aripele de dedesupt... poate asta e o iesire din situatie...

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Vin Noi 28, 2008 8:25 pm

QUOTE ("teo_paul")Nimic altceva nu cred ca ajuta (decat sa strang bani de bmw - un vis indepartat).

de ce vis indepartat?
in momentul in care eu mi-am luat acest Lancer am dat pe el 26.000 EUR.

in acelasi timp un prieten si-a luat un seria 5 din germania, an fabricatie 2004 (iesit 2005 in romania) cu 20.000, cam 22.000 cu tot cu taxe. 99.000 km la bord insa zici ca masina e noua.
535 cu piele, navi business, incalzire auxiliara webasto, automata, 218 CP, ce sa mai povestesc: ultra full, cred ca TV ii lipseste.
am fost cu ea in austria luna trecuta, masina e de vis...

intr-un fel sunt invidios pe el, ma consolez doar cu ideea ca a mea e noua, nici macar nu mentionez ca are garantie ca asta mai mult de incurca decat sa te ajute.

la banii pe care i-am dat eu pe masina puteam sa imi iau un astfel de BMW sau chiar mai nou sau mai full...

CONCLUZIA: dupa ce imi iese masina din garantie stiu ce imi iau...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 28, 2008 8:38 pm

avion?... :-D

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Noi 28, 2008 8:51 pm

QUOTE (spatciuk)de ce vis indepartat?
in momentul in care eu mi-am luat acest Lancer am dat pe el 26.000 EUR.

in acelasi timp un prieten si-a luat un seria 5 din germania, an fabricatie 2004 (iesit 2005 in romania) cu 20.000, cam 22.000 cu tot cu taxe. 99.000 km la bord insa zici ca masina e noua.
535 cu piele, navi business, incalzire auxiliara webasto, automata, 218 CP, ce sa mai povestesc: ultra full, cred ca TV ii lipseste.
am fost cu ea in austria luna trecuta, masina e de vis...

intr-un fel sunt invidios pe el, ma consolez doar cu ideea ca a mea e noua, nici macar nu mentionez ca are garantie ca asta mai mult de incurca decat sa te ajute.

la banii pe care i-am dat eu pe masina puteam sa imi iau un astfel de BMW sau chiar mai nou sau mai full...

CONCLUZIA: dupa ce imi iese masina din garantie stiu ce imi iau...

Da dar un BMW are tarife mult mai mari la intretinere,totul costa la ele o gramada de bani,e adevarat ca sint masini fiabile dar si daca s-a bulit ceva la ele te costa nu gluma.

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Vin Noi 28, 2008 9:21 pm

LOL, si la mitsu e moka?

exemplu, fara sa se strice ceva: cauciucuri iarna de BMW pe 17 inch, run flat: undeva pe la 600 RON bucata.

cauciucuri iarna mitsu, non runflat, pe 18: de la 850 RON bucata.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 28, 2008 11:34 pm

baieti deviem tema de la Jurnal de Bord... toate masinile au +/-... eu de exemplu mi-am ales lancer din cauza pretului/pret intretinere (ce e cu mult mai mic decat mercedes/audi/bmw)... ma avatajeaza ffffffoarte mult... in loc sa-mi iau o alta masina la mana a 2-a + mult tuning... lancer ma cam potolit... nu chiar, dar e pe sfrasite...

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Sâm Noi 29, 2008 11:30 am

pai normal, tu te bucuri de 2.0

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”