2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Feb 10, 2010 5:26 pm

Imediat e o luna si jumatate de cand masina e la service.
Initial am dus masina la service pentru reconstatare intrucat cei de la casco nu au putut face o lista completa de piese ce trebuie schimbate. Asta a implicat desfacerea masinii si vizita unui reprezentant omniasig in service pentru constatare. Asta a durat apox 1 sapt.
Dupa ce au cazut de-acord asupra pieselor ce trebuie inlocuite cei de la service au facut comanda de piese care au mai facut aproape 2 saptamani pe drum.
Reparatia a mai durat si ea vre-o saptamana, iar eliberarea devizului si a facturilor a durat cam 4 zile. Adica masina e gata de joia trecuta iar factura si devizul le-am primit abia ieri.

Cei de la omniasig mi-au zis ca o sa dureze minim o saptamana pana elibereaza acceptul pentru ca dosarele cu valoare mai mare de 10000ron le rezolva la Bucuresti. Aveti idee daca exista vre-o posibiliate de a urgenta acest proces?

Nu indraznesc sa ii critic prea tare pe cei de la service pentru ca am primit ajutor din partea lor pentru a pune bara de sportback pe masina. Daca erau comozi comandau toate piesele dupa seria de sasiu si rezolvau problema. Asa ca vom avea un nou look.

La bara de sportback mai trebuie sa iau conturul acela cromat, care nu va ramane asa, si care costa vreo 350euri. Initial am zis ca o sa o las fara el, dar nu merge.

Ah si era sa uit. Am doua facturi: una pentru schimbat parbriz de 2500ron si una pentru accident de 25000ron. Ieftin, nu?

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Feb 10, 2010 5:29 pm

Macar ti-ai scos banii platiti pe asigurare pe urmatorii 10 ani )
Important e sa iasa treaba bine. Chiar daca a durat cam mult....

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mie Feb 10, 2010 7:06 pm

sper sa nu ai probleme cu eliberarea devizului si sa fie totul ok dp ce scoti masina din service...

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mie Feb 10, 2010 7:32 pm

O sa-l lasi cromat, ornamentul, sau ii faci ceva mai sportiv?

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Feb 10, 2010 9:55 pm

fara crom..negru mar..sa fie sporty

am avut un prieten cu un deviz mare..la motocicleta de vreo 8-9 mii de euro...la fel au zis ca suma depaseste 10000ron si va dura mai mult, dar s-a dus la sediul central...un pic de scandal si a2a zi au facut demersurile si a3a zi a luat motocicleta

cred ca vei sta mai mult dupa ei daca nu pui putina presiune pe ei

in schimb foarte de treaba cei de la service cu bara de sportback..la ce service ai dus masina?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Feb 10, 2010 10:09 pm

Cu siguranta nu o sa ramana cromat acel ornament. Cel mai probabil o sa il imbrac in folie care imita carbonul, ca negre sunt grilele si partea dintre ele. In plus de asta o sa se asorteze cu jantele.
Fiind din Brasov, pot pune presiune pe cei de la omniasig doar telefonic, asa ca vom vedea ce va fi. Acum nu mai sunt chiar stresat. Daca a durat o luna si ceva, nu mai conteaza asa mult cateva zile.

Mai am o problema. Ma intalnesc mereu prin oras cu taxiul in care am intrat si ma enerveaza la culme. Mai ales ca il vad ca merge ca o cizma, iar in seara asta mergea cu stopul de ceata aprins (e Logan). Trag o gura de aer si imi trece

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Feb 11, 2010 10:58 am

*kill*

Spiderman
EVO I

Mesaj de Spiderman » Joi Feb 11, 2010 12:37 pm

Astept fotografii cu masina

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Feb 23, 2010 6:01 pm

Un mic preview cu masina. Nu va speriati ca nu are conturul cromat la grile pentru ca trebuia sa il platesc eu si l-am pus in standby.
Imediat sunt 2 luni si inca nu am luat-o, dar maine sper sa fie gata toate acceptele vietii. Un sfat: nu va faceti casco la Omniasig

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Feb 23, 2010 6:40 pm

nice arata chiar bine ... ar fi frumos ca acea grila cromata sa o sa faci negru mat sau gri carbon

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”