2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
- marius_EVO
- EVO I
sa pui niste poze cu rezultatul final...unde vei colanta elementele?...ti-au zis un pret?
montarea alarmei nu afecteaza garantia...nu au zis nimic de garantie la mine...si am si alarma pusa, tras acel cablu de auxiliara direct din spatele player-ului...si altele....nici nu se uita la asa ceva ...puteti pune alarme linistiti unde vreti voi
montarea alarmei nu afecteaza garantia...nu au zis nimic de garantie la mine...si am si alarma pusa, tras acel cablu de auxiliara direct din spatele player-ului...si altele....nici nu se uita la asa ceva ...puteti pune alarme linistiti unde vreti voi
http://www.carbonsystems.ro/
Voi apela la ei, au o sectiune bogata la galerie si par foarte OK. Au si la noi un topic. Pretul a fost unul estimativ, intre 150-250 Ron. Plafonul e in jur de 400 Ron, la mine ar da bine pe alb, dar mai vedem. Poze cu rezultatul final, pret, samd, maine...
Voi apela la ei, au o sectiune bogata la galerie si par foarte OK. Au si la noi un topic. Pretul a fost unul estimativ, intre 150-250 Ron. Plafonul e in jur de 400 Ron, la mine ar da bine pe alb, dar mai vedem. Poze cu rezultatul final, pret, samd, maine...
OK, m-am intors, sincer sa fiu sunt mai mult decat multumit de rezultate. Parerea mea este ca aspectul masinii s-a schimbat foarte mult, si asta in bine. Ma simt mult mai "linistit" acum cu interiorul, daca pot spune asa. Acel argintiu nu prea ma "coafa" plus ca era foarte usor de zgariat. Sunt foarte multumit de baietii de la Carbon Systems pe care vi-i recomand. Lucreaza foarte curat si sunt rabdatori cu clientul. De apreciat si ca au venit sambata cu toate ca nu au program. Singura chestie care m-a deranjat dar nu foarte mult si asta pentru ca eram vrajit de aspectul masinii a fost pretul care mi s-a parut dupa ochi asa. Ceva de genul : "Aia + aia + aia... mda, cam atat." Fara facturi si alte complicatii. Voi apela la ei si pentru colantarea plafonului. In rest, nimic de reprosat. Primele 2 lucruri pe care le voi adauga vor fi eleronul si pleoapele, pe care le voi pune strict pe spate. Asta cand mai strangem ceva banuti... Dupa o vizita la spalatorie a urmat si o sedinta foto... Pentru pareri, sfaturi si/sau alte discutii, va astept cu reply'uri!
- Fişiere ataşate
-
- DSC05217.JPG (2.28 MiB) Vizualizat de 1780 ori
-
- DSC05216.JPG (2.26 MiB) Vizualizat de 1784 ori
-
- DSC05214.JPG (2.29 MiB) Vizualizat de 1768 ori
-
- DSC05208.JPG (2.26 MiB) Vizualizat de 1789 ori
-
- DSC05203.JPG (2.26 MiB) Vizualizat de 1737 ori
-
- DSC05199.JPG (2.15 MiB) Vizualizat de 1729 ori
-
- DSC05196.JPG (2.21 MiB) Vizualizat de 1733 ori
-
- DSC05195.JPG (2.25 MiB) Vizualizat de 1768 ori
-
- DSC05193.JPG (2.28 MiB) Vizualizat de 1769 ori
-
- DSC05191.JPG (2.06 MiB) Vizualizat de 1746 ori
-
- DSC05189.JPG (2.22 MiB) Vizualizat de 1770 ori
-
- DSC05186.JPG (2.21 MiB) Vizualizat de 1749 ori
- marius_EVO
- EVO I
a iesit super...imi place...sper sa se vada bine stopurile...eu ma tem sa le fac pe'ale mele negre
spune-mi te rog ca nu-mi dau seama din poze...la exterior e colant carbon 3m negru...la interior e gri sau tot negru?....botul s-a schibmat complet...e alta masina...de ce nu ai facut si chederele de la geamuri?..imi place
de ce nu ai facut si manerele...acolo unde sunt butoanele, la climatizare si schimbator....au zis cumva ca nu pot?...mie mi-au zis ca nu prea o sa mearga din cauza suprafetei
te-ai gandit sa colantezi si jos sub grila tot negru?....sa fie centul negru?
foarte fain
spune-mi te rog ca nu-mi dau seama din poze...la exterior e colant carbon 3m negru...la interior e gri sau tot negru?....botul s-a schibmat complet...e alta masina...de ce nu ai facut si chederele de la geamuri?..imi place
de ce nu ai facut si manerele...acolo unde sunt butoanele, la climatizare si schimbator....au zis cumva ca nu pot?...mie mi-au zis ca nu prea o sa mearga din cauza suprafetei
te-ai gandit sa colantezi si jos sub grila tot negru?....sa fie centul negru?
foarte fain