2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
biku
EVO I

Mesaj de biku » Mie Ian 06, 2010 8:39 pm

cum ??? gizas craist

Corliceanu
EVO I

Mesaj de Corliceanu » Mie Ian 06, 2010 8:59 pm

sorry sa vad asta.....primul lucru care mi-a venit in minte a fost munca depusa pt farurile modificate.Gandestete ca q fost anul trecut, anul acesta o sa fie mult mai bun pana in ultimul minut .
Nu cunosc cauze sau altceva...dar bine ca nu a fost mai rau,pare destul de nasol .

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Ian 06, 2010 9:16 pm

Lovitura nu e foarte mare, doar ca arata foarte urat.
Pe scurt, un Logan de pa banda 1 a vrut sa intoarca si a intrat in fata mea care eram pe banda 2 si eram cu viteza mai mare decat el. Am incercat sa il evit prin dreapta si l-am raschetat cu coltul meu in bara lui din spate. Oricum povestea e mai lunga, ideea e ca am iesit vinovat pentru ca el avea spatele turtit. Daca nu l-as fi ferit si i-as fi intrat in laterala situatia ar fi fost alta. Oricum asta numai nepastrare de distanta nu e, dar nu imi mai arde sa mai umblu cu contestatii prin tribunal.
Masina s-a indoit foarte tare pentru ca acolo nu e nici o piesa de rezistenta iar aripa si capota s-au deformat destul de usor.
De far mi-a parut si mie cel mai rau, dar asta e, o sa il fac din nou ca sa nu arate ca un pirat
Daca totul iese conform planului o sa pun bara de sportback pentru ca si grilele sunt crapate si nu cred ca o sa dau nimic in plus.

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Mie Ian 06, 2010 9:26 pm

Ne pare rau de incident cix...
asta e, bine ca se poate repara si poate va arata mai bine cu bara de SB
abia asteptam sa vedem rezultatul

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Ian 06, 2010 9:35 pm

Bine ca nu s-au declansat air-bag-urile , bine ca ai casco si bine ca esti intreg .

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Ian 06, 2010 10:14 pm

pacat... eu tot inainte de anul nou ma rugam lu Dumnezeu sa nu patesc nimic... spor la nervi tari...

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mie Ian 06, 2010 11:30 pm

Asteptam revenirea.

VCN
EVO I

Mesaj de VCN » Joi Ian 07, 2010 12:03 am

Personal si mie imi pare rau ca ai patit asa ceva...am trecut si eu prin ceva de genul...! Tabla se inlocuieste sau repara...e bine ca esti tu sanatos

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Joi Ian 07, 2010 8:55 am

arata urat, bine ca esti sanatos si ca ai casco ... chiar nu inteleg cum e cu vinovatia ... cum adica tu ai iesit vinovat cand ala a dat sa intoarca brusc de pa banda 1 ... dar asta e politia romana.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Joi Ian 07, 2010 11:56 am

Corect, pulitia nu-si bate capul sa afle toate detaliile.

Cix-ule, imi pare rau sa vad masina asa, insa cum mai spunea lumea, tot raul spre bine, s-o faci mai frumoasa decat era inainte si bine ca in rest n-ai patit tu nimic.
Spor la treburi.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”