2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mar Sep 07, 2010 5:18 pm

Daca era acelasi unghi dar alta lumina si alt fundal.... ar fi fost excelenta.

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Mar Sep 07, 2010 9:38 pm

La DID distributia se schimba la 120000 (conform cartii de service).

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Sep 16, 2010 9:32 am

Salut Malakai,
Spunei mai de mult in topic ca ai casco la Groupama. Ce tip de casco ai ca pe situ llor vad ca sunt vreo 5 variante. Ai si vandalism inlcus in polita?
Sunt in asteptarea unui lancer 1.6 mpi la inceput de noiembrie si mam apucat sa caut oferte de casco si din spusele tate vad ca la groupama ar fi cel mai avantajos, la astra mi-au facut oferta de 1053euro pe an full casco la suma asigurata de 16520euro si mi se pare cam scump. Sa vad cand imi fac timp sa ajung si la groupama.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Sep 19, 2010 2:33 am

Salut,

Da, eu am la Groupama combo RCA + CASCO, dupa cum ai vazut pana acum au fost mai mult decat fairplay. E Full Casco, include vandalism. Avantajos pentru noi, ca au decont direct cu Iricadul. Discuta cu Florin Buzea sau cu George... dealerii de la Iricad, sunt super baieti, zi-le ca vrei la Groupama, te ajuta ei cu formalitatile! Dar nu uita... citeste inainte sa dai cu batu' ca primarul...

Succes, asteptare usoara!

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Sep 22, 2010 2:01 pm

Avem peste 6300 km, estem multumiti, fara probleme tehnice/mecanice. Cu o medie de peste 1500 km/luna, pot zice ca ne-am cam plimbat ceva, judecand dupa faptul ca in exterior sunt facuti doar vreo 2000-2500 km din total.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Sep 22, 2010 8:06 pm

La 6300 km nici un TICO nu ar trebui sa aiba probleme tehnice/mecanice ...
Ce vorbim noi aici ?
Se simte fragilitatea aceste masini , stiu asta , dar ar trebui sa ne punem problema dupa minim 50 000 km .
Am doua fiat albea la firma , ambele cu 90 000 km la bord , made in turcia si nu au avut nicio problema . Si nu cred ca te comporti tu cu masina ta cum se comporta cel putin 5 soferi diferiti cu fiatul . Si mai ales in ce conditii .
Am am mai intalnit astfel de precizari pe aici si cu acelasi enunt . "Am X km ( sub 50 000 oricum ) si nu am probleme . Doamna ajuta ! ( si aici bagam si trei cruci la repezeala ) "

Inteleg de fapt ce vrei tu sa spui , si fiind un jurnal de bord prezinti acest aspect , dar sa nu-mi zici ca nu o spui si ca o multumire ca INCA nu ai probleme cu ea .

Sa o conduci sanatos in continuare fara probleme, si multa bafta .

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Sep 22, 2010 8:27 pm

Bughy, n-am vazut totusi pe aici persoane cu probleme mecanice grave la aceasta masina. (singurele exemple care imi vin acum in minte e de problema cu 2 turbine si schimbatul acelui motor de 2.2 la Outlander, poate imi reimprospatezi tu memoria daca mai stii ceva). E drept, sunt multumit ca nu mi-a facut nicio fita inca, dar lasand mandria de masina noua la o parte (pana la urma, inca e o masina noua), chiar nu cred ca voi intampina mari probleme cu ea pe latura aceasta. Acum, sa bat in lemn, ca cine stie...

andrei

Mesaj de andrei » Mie Sep 22, 2010 9:55 pm

Recomand celor care sa plictisesc sa dea o raita pe forumurile altor marci si sa vada pe acolo probleme reale. Pana atunci, as aprecia ca atitudinea de fata sa fie insotita de exemple care sa va justifice nemultumirile.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Sep 27, 2010 8:24 am

Am fost la Groupama si mi-ai facut astia o oferta la casco de 7000RON/an la o suma asigurata de 16519euro si RCA 1300Ron/an. Astia sunt nebuni, au motivat preturile astea pe motiv ca sunt prea tanar(24ani). Am gasit RCA la astra 445RON pe an si casco la BCR 1087euro /an. Cred ca astea sunt asigurarile pe care am sa le fac dar deocamdata astept sa imi vina masina si sa termin cu actele la REMAT.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Sep 27, 2010 1:27 pm

Pfoa, foarte mult. Nu-mi explic atunci preturile mele...

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”